İÇKÖY BOZÜYÜK’ÜN 10.’UNCU MAHALLESİ OLUYOR

İÇKÖY BOZÜYÜK’ÜN 10.’UNCU MAHALLESİ OLUYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İçköylü vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. 

Köylülere İçköy’ün önümüzdeki günlerde mahalle statüsü kazanacağının müjdesini veren Bakıcı, bir yere hizmet gitmesi için ilk olarak imar planı olması gerektiğini kaydetti. Bakıcı, İçköy sakinlerinin gündemde olan imar barışından faydalanmalarını istedi. 

1-534.jpg

Ayrıca hiçbir şekilde PKK sempatizanlığı yapmaya çalışanlara da tahammülleri olmadığını kaydetti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, konuya ilişkin açıklamasında şunları dile getirdi:

"Bozüyük Belediyesi olarak  İçköy'de imar çalışmalarımızı ve bölgeye 10 km uzunluğunda kanalizasyon ve içme suyu hattını tamamladık. Projelendirme ve diğer çalışmalarımız için toplamda 900 bin TL’yi aşkın parayı bölgemizin hizmet alması için kullandık. Yapılan alt yapı çalışmalarının yanı sıra üst yapı çalışmaları içinde bir hazırlığımız bulunmaktadır. Yeni bir makineyi belediyemiz bünyesine alıyoruz. 10 gün içinde bu makine ile bölgemize beklediği üst yapı ve yol çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Sizlere söylemek istediğim bir diğer husus ise İçköy’e inşa edeceğimiz taziye evi projesidir. Bununla ilgili olarak proje ve diğer çalışmalarımızı planlıyoruz. Bir yere hizmetin gelmesi için ilk öncelik imar planının tamamlanmasıdır. Bu bağlamda uzun yıllar sonra bir kez daha gündeme gelen imar barışından herkes faydalanmalıdır. Tüm sorunları sizler ile birlikte aşmamızın ardından İçköy’ümüz bu hizmetlerin daha fazlasına kavuşacaktır.

2-538.jpg

Bizler Türk bayrağı altında bir vatan evladı olarak tek bir devletin altında yaşıyoruz. Herkesin siyasi görüşü farklı olabilir, işin rekabet noktasında bunlar olacaktır. Ama hiçbir şekilde bizim vatanımıza göz dikecek, PKK sempatizanlığı yapacaklara da tahammülümüz yoktur. Buraya gelip sizlere vaat edip daha sonrada ortalıkta olmayan orada sizleri farklı yönlendirmek, arasına çekmeye çalışanlarında var olduğunu biliyorum. Şunu bilin ki biz insan ayrımı yakmaksızın herkese hizmet etmeye çalışıyoruz. Bunu sizlerde göreceksiniz ki biz bir parti tabelasından ibaret değiliz, biz  hizmet partisiyiz."dedi.

3-411.jpg

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 5358 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.