İçköy Mahallesi’nde yapılacak Belediye Konukevi ve Kültür Merkezi’nin temeli atıldı

İçköy Mahallesi’nde yapılacak Belediye Konukevi ve Kültür Merkezi’nin temeli atıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu yerel seçimler öncesinde hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu yerel seçimler öncesinde hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor.

Bakkalcıoğlu’nun seçim vaatlerinden biri olan ve Bozüyük Belediyesi tarafından İçköy Mahallesi’nde yapılan Belediye Konukevi ve Kültür Merkezi inşaatının temeli atıldı.

ickoye-kultur-merkezi1.jpg

Temel atma programına Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak, CHP ve İYİ Partili Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Elmas ve Osman Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ve İçköy Mahalle sakinleri katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu yapılacak tesisin İçköy Mahallesi’ne hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Bakkalcıoğlu konuşmasında;

“Kadınlarımız, çocuklarımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, parti başkanlarımız ve diğer mahallelerin muhtarlarıyla buradayız. Bugün burada seçimlerden önce İçköy'e söz verdiğimiz sosyal kültürel tesisi başkalarının söylediği dili ile Mahalle Konağını ama sizlerin beklentinizle Taziye Evi ve Düğün Salonu yapmak için toplandık. Burada gördüğünüz yapı zeminde 430 metrekareye oturur, 2 katlıdır, 970 metrekare inşaat alanı vardır. 2 kata rağmen asansörlüdür. Alt katta 300 metrekareye yakın bir salon, mutfak, muhtar odası, tuvaletler ve asansör giriş ve yukarıya çıkış merdiven ve asansör holü var. Yukarı çıktığımızda 20 metrekare bir çok amaçlı salon var, yani düğünde gelin odası olabilir başka amaçlarla kullanılabilir ve yukarıda 200 metrekare bir salon daha var, önünde de 110 metrekare bir teras var. Yani toplamda bu binada yaz aylarında 600 metrekarede düğün veya etkinlik, mevlid, taziye her şeyi yapabilecek bir ortam var. Bu binayı yılbaşı gelmeden bitireceğiz inşallah ve o zaman açılışını yapacağız.” dedi.

ickoye-kultur-merkezi4.jpg

Konuşmasında ayrıca burada kalabalık bir tören yapmak istemediklerini belirten Başkan Bakkalcıoğlu “Biz bugün burada bir tören yapalım istemedik. Bozüyük’ten kalabalık gelelim, hafta sonu yapalım, daha kalabalık bir ortam değil, ama inşaatımız başladı. Bir temel kurbanı keselim istedik.” dedi.

Başkan Bakkalcıoğlu’nun konuşmasının ardından inşaatın kazasız belasız tamamlanması temennileri ve hayır duaları eşliğinde kurbanlar kesildi. Başkan Bakkalcıoğlu temel atma butonuna İçköy Mahalle Muhtarı İbrahim Ölçer ve mahalle sakinleri ile birlikte basarak tesisin hayırlı olması temennisinde bulundu. Programda daha sonra Bozüyük Belediyesi tarafından mahalle sakinlerine pilav, et, ayran ve tatlı ikramı yapıldı.

ickoye-kultur-merkezi2.jpg

ickoye-kultur-merkezi3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 445 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.