İFTİRA VE KARALAMALAR İDDİA SAHİBİNE AİTTİR

İFTİRA VE KARALAMALAR İDDİA SAHİBİNE AİTTİR

İftira ve karalamadan sonra yardakçılıktan medet uman Kaçak Konak müsteciri yazdıkça sıfırlaşmaya gidiyor.

1- Burada görevdeyken yapılması gereken haberlerini yaptık. Her zaman olduğu gibi kimsenin arkasından konuşmayı uygun görmüyoruz. "Ahmet Hamdi Nayir ile yalan haber ve iftira konusunda mahkemelik oldunuz" diyorsunuz.

Mahkemelik olmadık. Bir haber dolayısıyla bir okuyucumuzun yorumunu Sayın Vali Savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık bizim ifademize bile lüzum görmeden takipsizlik kararı verdi.

Bu birinci iftiran.

2- Son Kurban Milli Eğitim Müdürü başlığıyla "Valilikten gelen yazıyı İmam Hatip Okullarına artan teveccühü itibarsızlaştırmak isteyen kesimlerin oyununu bozmak zorla öğrenci kaydı yapılıyor algısını yıkmak için yazılan yazıyı 28 Şubat zulmünden kötü göstererek kendi de imam hatip mezunu olan okullara hamili yapan Bilecik Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak'ı yıpratma çalışmaları yaptılar" diyorsun.

Be adam gündemi takip etmiyorsun bari okuduklarını anla. Valilikten gelen, yazıyı değil, sol bir sendikanın yazısını emir telakki ederek ilgili şubelerine gönderen müdürü haber yaptık. Kim olursa olsun böyle bir hatayı yaparsa haber yapmaya devam ederiz.

Sendika yerine Valilik yazısı diyerek, ikinci iftiranı attın.

3- Milletvekili Eldemir'i etki altında bırakamadıkları için aciz ve korkak ilan ettiler diyorsun.

Halil Eldemir eğer (Sakarya gazetesi beni etki altına almak istedi, bırakamadıkları için 'aciz ve korkak ilan ettiler' diyorsa, Eldemir buna açıklık getirmeli kamuoyuna bizim ne gibi baskı yaptığımızı açıklamalı.

Sakarya gazetesi sahibi ve oğulları 1 Kasım seçimlerinden bu tarafa yüz yüze görüşmediler. Sadece bir sefer Eldemir gazetemiz sahibi Şadi Erdal'ı arayarak haberlerden dolayı teşekkür etti. Farklı bir konuda gündeme gelmedi.

Sayın Milletvekilinin ağzından 'etki altında bırakıyorlar' cümlesi çıkmış gibi yazmakla milletvekiline de bize de iftira atıyorsunuz. Vekil bu töhmeti, açıklama yaparak üzerinden atmalı. 'Aciz ve korkak' politika takibi neticesinde partisini de zora düşürdüğünü gazetemiz sahibi yazdı ve haklı çıktı.

O söz İl Genel Meclisi Başkanlığı sonucunda yazıldı. Partisine sırt çevireni siz Kaçak Konak'ın baş köşesinde ağırlıyorsunuz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde üç yüzün üzerinde Milletvekili ile iktidar olan AK Parti Bilecik'te çoğunlukta olduğu İl Genel Meclisi'nde muhalefet oldu.

Korkak ve Aciz politika bu duruma düşürdü. Sizse üzüleceğiniz yerde iktidar partisini muhalefet durumuna düşürenlerle kol kolasınız, birlikte yürüyorsunuz.

4- Selim Yağcı'yı ilk başkanlık seçimlerinde kamuoyuna tanıtan biziz. Gazetemizin de, Selim Yağcı'nın da hiçbir maddi çıkarı olmayan, tamamen uyarı mahiyetteki bir sebepten dolayı başkanın ilk döneminde kırgınlık oldu. Bizim için açıklamakta bir mahzur yok ama her iki tarafın açıklamakta mutabık kalınması halinde bu açıklanır. Ama şunu söyleyebilirim, bizi dinlememekte hata yaptığını zaman gösterdi.

Sakarya Gazetesi Kaçak Konak gibi Kaçak çalışan ticarethane değil. Kim iş getirirse işini sağlam teslim alır. Kimseye iş için yalvarmaz, ruhsat almak umuduyla kimsenin önünde kırk takla atmaz.

5- İmar durumuna göre Belediyeden Yapı Ruhsatı aldın. Fakat Yapı Ruhsatındaki belirtilen metrekarelerin çok üzerinde bina yaptın. Burada kanunlara aykırı yerde hiçbir resmi kurum yemek veremez. Verirse haberini yapmaya devam ederiz.

6- Kaçak Konak halk nazarında;

a) Belediyeyi,

b) Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü,

c) Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü

zor durumda bıraktı. Bu kurumlar istese kanunsuz Kaçak Konağı kapatabilirler. Ayrıca Ak Partiyi de adil davranmayan iktidar durumuna düşürmüş bulunuyorsunuz.

7- Valiliğin yayınlarının üzerine gönderdiği açıklama bizim haklı olduğumuzu ispatlıyor. Sen Bilecik Belediyesinin vermiş olduğu inşaat ruhsatını hiçe sayarak yaptığın iş yerine ruhsat alamıyorsun. Eğer iftira atıyorsak ver mahkemeye işi adliye temizlesin. Bak bakalım kimler hakim karşısına çıkacak görelim. Ya da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde kaç tane devletin mühendisi, teknikeri var. İmar konularına hakim teknik personel var. Bir soruşturma açılsın ve devletin teknik elemanları yapılan ihaleyi, belediyenin uyarılarını, ruhsata göre yapılan binanın özelliklerini, imar durumuna göre ne şekil bina yapılması gerektiği tespit edilsin ve kamuoyuna açıklansın.

SAKARYA

 

Bu haber toplam 3337 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum