İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Bilecik-Bursa hızlı tren bağlantısını sağlayacak proje kapsamında, Bursa-Bilecik altyapı ve üstyapı yapım ile elektromekanik işleri için 3 Nisan 2018 Salı günü ihale yapılacağı öğrenildi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Bursa ile Bilecik arasını 40 dakikalık ulaşım mesafesine düşürecek proje ve gerçekleşecek ihale hakkında bilgi almak için AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Milletvekili Halil Eldemir, ihale ve çalışmalarla ilgili önemli mesajlar verirken dev projenin Bursa; İstanbul, Eskişehir, Ankara ve Konya’yı birbirine bağlayacağını anımsattı.

ihale-tarihi-belli-oldu2.jpg

Halil Eldemir, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’a yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Ülkemizin en gelişmiş sanayi şehirlerinden biri olan Bursa ile Bilecik arasında inşa edilen hızlı demiryoluyla Bursa; İstanbul, Eskişehir, Ankara ve Konya’ya bağlanacak.

103 kilometre uzunluğundaki proje iki kesimden oluşmaktadır. Bursa-Yenişehir kesiminde altyapı yapım çalışmaları devam etmektedir.

Yenişehir (Bursa)-Osmaneli (Bilecik) altyapı yapım ve Bursa- Yenişehir-Osmaneli (Bilecik) arası üstyapı ve elektromekanik işleri 3 Nisan 2018 Salı günü ihale edilecektir.

Proje tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası 2 saat 15 dakika, Bursa-Eskişehir arası 1 saat 5 dakika, Bilecik- Bursa 40 dakika olacaktır” dedi.

ihale-tarihi-belli-oldu3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3555 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.