İki kız kardeş muhtar adayı oldu

Bilecik’in Söğüt ilçesinde iki kız kardeş muhtarlığa adayı oldu.

Bilecik’in Söğüt ilçesinde iki kız kardeş muhtarlığa adayı oldu.

İki kız kardeşin büyüğü olan Kadriye Ramazanoğlu Söğüt’ün Kayhan Mahallesi’nden muhtar adayı olurken, Bedriye Duran ise Söğüt’ün Küre Köyü’nden muhtar adayı oldu.

Sakarya Gazetesi ve Bilecik Haber olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde muhtarlığa aday olan iki kız kardeşi gazetemizde ağırladık.

iki-kiz-kardes-muhtar-adayi-oldu1-1.jpg

Bilecik Haber Muhabirimiz Gaye Avcı’ya röportaj veren Kadriye ve Bedriye kardeşler, çıktıkları yolda destek beklediklerini ifade ettiler.

Küre Köyü’nün ilk kadın muhtar adayı olan Bedriye Duran, 700 yıllık bir geçmişi olan Küre Köyü için güzel hizmetlere imza atacağını ve Küre’nin ilk kadın muhtar adayı olarak, gelecek nesillere de örnek olmak istediğini vurguladı.

Söğüt’ün Kayhan Mahallesi Muhtar Adayı olan Kadriye Ramazanoğlu ise Kayhan Mahallesi’ne bir kadın elinin değmesiyle çok şeyin değişeceğini ve yeni hizmetlere hep beraber imza atılacağını belirtti. Ramazanoğlu çıktığı bu yolda mahalle halkından destek istedi.

Ayrıca, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla, tüm emekçi kadınların kadınlar gününü de kutlayan Kadriye Ramazanoğlu ve Bedriye Duran kardeşler, kadınları her alanda görmenin mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine eklediler.

Sakarya Gazetesi ve Bilecik Haber olarak gerçekleştirdiğimiz röportajın detaylarını Bilecik Haber internet sitemizden izleyebilirsiniz.

iki-kiz-kardes-muhtar-adayi-oldu-2.jpg

Bu haber toplam 1699 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum