İL GENEL MECLİSİ'NDE OYBİRLİĞİ

İL GENEL MECLİSİ'NDE OYBİRLİĞİ

İl Genel Meclisi Ekim ayı olağan toplantılarının son birleşiminde 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Oylamaya sunulan gündem maddelerinin tamamı oybirliği ile kabul edildi.  

İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantıları sona erdi. Toplantıların son birleşimi oldukça yoğun geçti ve 11 gündem maddesi görüşüldü. 7 adet komisyon raporunun görüşüldüğü son birleşimde bir adet yazılı önerge değerlendirilerek, birim müdürlüklerinden gelen konular karara bağlandı. 

‘BİLECİK’İN ÇOCUKLARI ALINSIN’

İl Özel İdaresi’ne sözleşmeli personel alımını öngören maddeyle ilgili söz alan MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yılmaz, Bileciklilere öncelik verilmesini istedi. MHP’li Yılmaz, “Teknik bilgi veya tecrübe gibi şartlar aranacaktır mutlaka. Aranan şartları taşıma halinde bizim yöremizin çocuklarına öncelik verilmesini istiyorum” dedi. 

GENEL SEKRETERE YETKİ VERİLDİ

Ayrıca, İl Özel İdaresi sorumluluğu altında bulunan yol ağlarının iyileştirilmesi ve sıcak asfalt yapılması için İller Bankası ile krediye ilişkin her türlü iş ve işlemleri yürütmek üzere Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant’a yetki verildi. 

SAYIŞTAY RAPORU MECLİSE SUNULDU

Birleşimde son olarak Sayıştay Başkanlığı’nın 2016 yılı denetim raporu meclis üyeleriyle paylaşıldı. Raporda bazı kalemlerde eksiklikler olduğu belirtilirken raporun genel anlamda ‘Doğru ve güvenilir’ olduğu belirtildi. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2653 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.