İLÇE PROTOKOLÜNDEN OSMANELİ HABER’E TEBRİK

İLÇE PROTOKOLÜNDEN OSMANELİ HABER’E TEBRİK

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin ve İl Genel Meclis Üyeleri Hakan Özkan ile Orhan Uğur, Osmaneli Haber Gazetesi’nin basın kartı almaya hak kazanan muhabirleri Tuğba Tırpan ve Ramazan Düz’ü tebrik ettiler. Protokol üyeleri Osmaneli’nin sesi olan gazeteye ve muhabirlere çalışmalarında başarılar dileyerek hediye takdim ettiler.  

‘ZOR FAKAT ZEVKLİ BİR MESLEĞİ İCRA EDİYORSUNUZ’

Kaymakam Çakıcı, Tuğba Tırpan ve Ramazan Düz’ü makamında ağırlayarak başarılarının devamını diledi. Çakıcı, “Zor fakat zevkli bir mesleği icra ediyorsunuz. Bu genç yaşta basın kartı sahibi oldunuz. Allah ülkemiz için, ilimiz için ve ilçemiz için hayırlı haberlere imza atmanızı nasip eylesin” dedi. 

1-395.jpg

‘İŞİN NE KADAR CİDDİYE ALINDIĞININ GÖSTERGESİDİR’

Belediye Başkanı Münür Şahin’de ilçenin tek gazetesi olan Osmaneli Haber’in ilçe adına çok önemli olduğuna dikkat çekti. Gazete muhabirlerinin basın kartı sahibi olmalarının işe gösterilen ciddiyetin göstergesi olduğunu söyleyen Başkan Şahin, “Değerli kardeşlerimi basın kartı sahibi olmalarından dolayı tebrik ediyorum. Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal’a da Osmaneli’de günlük bir gazeteyi yayın hayatına sokmasından ve gazeteciliği benimsemiş böyle genç kardeşlerimizi çalıştırmasından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

2-392.jpg

İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN TEBRİK

İlçenin il genel meclis üyeleri Hakan Özkan ile Orhan Uğur’da başarılı muhabirleri tebrik edenler arasında yer aldı. İl Genel Meclis Üyeleri, “Bilecik Yerel Basınında 30 yıla yakın bir zamandır yer alan Erdallar Grubunu mesleklerine verdikleri ciddiyetten dolayı kutluyoruz. Erdallar Basın Kuruluşları bünyesinde gazetecilik mesleğini icra eden muhabirinden editörüne her çalışanın basın kartı sahibi olduğunu biliyoruz. Osmaneli Haber muhabirleri Tuğba ve Ramazan kardeşlerimizi de tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dediler. 

3-294.jpg

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2620 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum