İMAM HATİP'TEN ANKARA GEZİSİ

İMAM HATİP'TEN ANKARA GEZİSİ

Bilecik Kız İmam Hatip Lisesi tarafından öğrencilere Ankara gezisi düzenlendi. Öğrenciler, birinci ve ikinci meclisin yanı sıra Gazi Üniversitesi ile Hacı Bayram Veli Türbesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, öğrencilerin TBMM gezisi esnasında öğrencilere eşlik ederken, 15 Temmuz'da hainlerin bombardımana tuttuğu alanlarla ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Milletvekili Eldemir, kendisininde İmam Hatipli olduğunu belirterek İmam Hatipli olmanın bir ayrıcalık olduğuna dikkat çekti. 

1-224.jpg

Öğrencilerin okullarına konferans salonu isteğine cevap veren Eldemir, spor salonu ile birleştirilmiş bir konferans salonu yapılacağının sözünü verdi. Ardından Milletvekili Eldemir ile öğrenciler birlikte yemek yediler. 

Öğrenciler, Ankara ziyaretinin son bölümünde Memur-Sen Eski Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ile de görüşme fırsatı buldular. Gündoğdu ile öğrenciler bir süre sohbet ettiler. Gündoğu, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

2-210.jpg 

Kız İmam Hatip Lisesi'nin Ankara gezisinde Okul Müdürü Arzu Kesici, Müdür Yardımcısı Berna Basatemur ile öğretmenler Ahmet Basatemur ve Egemen Temur yer aldı. 

 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 5477 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.