İNLERİNE GİRİLİYOR!

İNLERİNE GİRİLİYOR!

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ülke genelinde başlatılan soruşturma ve operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade etiği gibi adeta bu ihanet şebekesinin inlerine giriliyor. 

İlimizde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında gözaltılar, tutuklamalar ve açığa almalar devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında operasyonların devam edeceği bilgisi geliyor. 

Bilecik'te, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bugüne kadar 30'un üzerinde şüpheli tutuklanırken, çok sayıda kamu personeli de açığa alındı. 

‘Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etmek, Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçundan 10 Ağustos günü tutuklananların bazıları Bilecik'ten Bolu T Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edilirken, FETÖ/PDY Terör Örgütünce Adalet Teşkilatına yerleştirildiği tespit edilerek 01/08/2016 tarihinden bu yana ilimiz merkez ve ilçelerinde yapılan operasyonlar kapsamında yakalanıp gözaltına alınan ve 'Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eleman Yerleştirmesi, KPSS Sorularının Sızdırılması' suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında adli makamlara sevk edilen on altı şüpheliden on biri tutuklanarak ceza evine konuldu. Diğer yedi şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5005 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum