'İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ MU?'

'İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ MU?'

Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Yüksek Hızlı Tren Garı’nı birbirine bağlayan kaldırım üzerinde açık bırakılan rögar kuyuları bu kez vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Çektiği fotoğrafı WhatsApp ihbar hattımız aracılığı ile gazetemize ulaştıran okurumuz," Bu kuyularla ilgili haber yaptığınızı biliyorum ama yetkililer konuyla hiç ilgilenmemiş sanırım. Bende açık bırakılan rögar kuyularını gördüm, Bilecik'te insan hayatı bu kadar ucuz mu? Yazıklar olsun" dedi. 

insan-hayati-bu-kadar-ucuz-mu2.jpg

Hatırlanacağı üzere, Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Yüksek Hızlı Tren Garı’nı birbirine bağlayan yolun kenarına yapılan kaldırımda açık bırakılan rögar kuyularını konu edinen haberimizi geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşmıştık. Kapakları kapatılmamış rögarların insan hayatını tehlikeye soktuğunu ve vatandaşların karayollarının ihmali olduğu öğrenilen bu problemin ortadan kaldırılmasını istediğini belirtmiştik. 

Ancak aradan geçen zaman zarfında yetkililerin gerekli çalışmaları yapmayışı bir kez daha vatandaşın tepkisine neden oldu. Kaldırımdan yürüdüğü esnada rögar kuyusunu fark eden bir okurumuz çektiği fotoğrafı WhatsApp ihbar hattımız aracılığı ile gazetemize ulaştırdı. İnsan hayatını hiçe sayan bu ihmalin giderilmesini talep eden vatandaş şu sözlerle yetkililere sitem etti:

"Bu kuyularla ilgili daha önceleri haber yaptığınızı biliyorum. Ancak yetkililerimizin durum karşısındaki sorumsuzluğunu gözlerimle gördüm. Geceleri o kaldırımdan yürüyen insanlar oluyor. Bir anlık dalgınlık ağır sonuçlara yol açabilir. Yetkililerimizden rica ediyorum bir gece o kaldırımdan yürüsünler. İnsan hayatının bu kadar ucuz olduğu başka bir il var mıdır bilmiyorum. Yazıktır, günahtır. Bu işin sorumlularına yazıklar olsun.” 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2872 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum