İŞKUR VE MİLLİ EĞİTİM'DEN İŞ BİRLİĞİ

İŞKUR VE MİLLİ EĞİTİM'DEN İŞ BİRLİĞİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İŞKUR Müdürlüğü arasında "Mesleki Yeterlilik Kursları İşbirliği Protokolü" imzalandı. Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen protokol imza töreninde projenin tanıtımı da gerçekleştirildi.

İstihdamın korunması, artırılması, geliştirilmesi ve işsiszliğin azaltılmasına yardımcı olmak maksadıyla, Mesleki Yeterlilik Kursları belgelendirme aktif işgücü hizmetleri kapsamındaki kurs ve programların uygulanmasına yönelik olarak, İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda tanıtım ve imza töreni yapıldı.

Kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yapan Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, imzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını diledi.

İŞKUR Müdürü Ayhan Tozan ise mesleki eğitimin belgelendirilmesi gerekliliğine vurgu yaptı. Süreçle ilgili kısa bir bilgilendirme yapan Tozan, hayırlı olması dileklerinde bulundu. 

İmzaların atılmasından sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı tarafından  katılımcılara süreç hakkında detaylı bir sunum yapıldı.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2616 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.