İŞKUR'dan Bilecik'e müjde! Beklenen başvurular sona eriyor!

İŞKUR'dan Bilecik'e müjde! Beklenen başvurular sona eriyor!

İşkur’dan müjdeli haber geldi! Kamu sektöründe 1950 yeni personel alımı gerçekleşecek. Türkiye’nin 4 bir yanında 32 farklı şehirde Belediyeler ve Belediye şirketleri tarafından alım gerçekleştirilecek. Bilecik’te de İŞKUR aracılığı ile...

İşkur’dan müjdeli haber geldi! Kamu sektöründe 1950 yeni personel alımı gerçekleşecek. Türkiye’nin 4 bir yanında 32 farklı şehirde Belediyeler ve Belediye şirketleri tarafından alım gerçekleştirilecek. Bilecik’te de İŞKUR aracılığı ile alım gerçekleştirilecek.

İŞKUR’dan Bilecik’e müjdeli haber! İş arayanlara ve iş hayatına adım atmak isteyenler için büyük fırsat. Detaylar ve başvuru şartları haberimizde.

Belediyelerde ve Belediye Şirketlerinde İstihdam Fırsatı: İŞKUR Bilecik’te Personel alımı başlıyor

İŞKUR, yeni istihdamlar için Kamuya 1950 yeni personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Türkiye genelinde toplamda 32 farklı şehirde Belediyeler ve Belediye şirketleri tarafından gerçekleştirilecek. İş arayanlar için ve kamuda çalışmak isteyenler için önemli olan bu haber için detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Başvuru şartları ve detayları oldukça önemli. Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için gerekli belgelere ve kriterlere uygun olmaları gerekmekte. Alımlar şehirler de bu fırsatı değerlendirmek isteyenler için çok önemli olacak.

İŞKUR alımında iş arayanlar için ve kariyer sahibi olmak isteyenler için dikkatini çekecek. 32 farklı şehirde bir çok personel alımı gerçekleşecek. Gerçekleşecek olan bu alım istihdamı ve yeni işe sahip olmalarına olanak sağlıyor.

KAMUDA ÇALIŞMAK İSTEYENLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT! 32 ŞEHİRDE 1950 KİŞİLİK KAMU PERSONEL ALIMI!

İŞKUR’dan Bilecik’e müjdeli haber geldi! Kamu sektöründe çalışmak isteyenler için büyük bir fırsat. İŞKUR 1950 personel alımının gerçekleşeceğini açıkladı. 1950 personel için başvurular başladı. Personel alımında bazı genel şartlar aranıyor. İşte şartlar!

İŞKUR’dan personel alımı için başvuru yapabilmeleri için ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor. Ayrıca, kamu haklarından mahrum olmamak da başvuru için gereken bir şart. Başvuracak adayların görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamalı ve erkek adaylar için askerlik durumları düşünülmelidir. Başvuru yapacak kişilerde herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamalıdır ve en az 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Başvuru yapılabilir yaş aralığı 18 ile 50 yaş arasındadır ve KPSS şartı aranmamaktadır.

İŞKUR alımları Kurum Dışı İlanlar platformu üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar, ilgili kurumların belirtmiş olduğu şekilde başvuruları tamamlanması gerekmekte.

Son başvuru tarihi 21 Ağustos 2023!

Bilecik’te İŞKUR ile alım gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek olan alım bilgileri işte haberimizde!

Bilecik Kayı Gıda Tem. Turizm San. Tic. A.Ş.’de çalıştırılmak üzere, 5 kişi beden işçisi, deneyim süresi 1 yıl olan, Emekliliğe hak kazanmamış ve emekli olmamış, Affa uğramamış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan hüküm giymemiş olması gerekmekte.

Görüşme ve Mülakat Bilgileri:

Yer: Bilecik Belediyesi

Tarih: 22.08.2023 Saat: 09:00-17:30

Çalışma Şartları:

Çalışma Adresi: Bilecik Belediyesi Birimleri

Çalışma Saatleri: 08:30-17:30

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

Kimlik Fotokopisi

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3265 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.