İstanbul Bilecikliler Derneği Kadın Kollarından Gazetemize Ziyaret

İstanbul Bilecikliler Derneği Kadın Kollarından Gazetemize Ziyaret

İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Kadın Kolları Başkanı Beyhan Tuğba Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri Binnaz Akkaya ile Kadriye Aydaç’tan oluşan heyet, gazetemizi ziyaret etti.

İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Kadın Kolları Başkanı Beyhan Tuğba Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri Binnaz Akkaya ile Kadriye Aydaç’tan oluşan heyet, gazetemizi ziyaret etti. İstanbul Bilecikliler Kadın Derneği heyeti gazetemiz sahibi Mücahid Erdal ile bir süre görüştü. 

İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Faruk Şahin ve Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Efe’nin selamlarını ileten heyet çalışmaları hakkında bazı bilgiler verdi. 

Kadın Kolları Başkanı Beyhan Tuğba Dönmez, “İkna edilmişlerle değil Bilecik’e gönül vermiş kadınlarla” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek Kurban Bayramı dolayısıyla yaptıkları yardımlardan bahsetti. Başkan Dönmez, 67 kişiden oluşan kadın kolları olarak 250’şer TL’lik 56 adet hediye çekini dağıttıklarını bildirdi. Bu kapsamda Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Aslıhan Ulu Volkan’a, Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik’e ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e hediye çekleri verdiklerini anımsattı. 

Dönmez son olarak bu ve buna benzer çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi. 

istanbul-bilecikliler.jpg

Bu haber toplam 1556 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum