“İyi gidiyoruz”

“İyi gidiyoruz”

İyi Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil Aydoğdu, seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, “İyi gidiyoruz” dedi.

İyi Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil Aydoğdu, seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, “İyi gidiyoruz” dedi.

İyi Parti Milletvekili Adayları basın mensuplarıyla iftar yemeğine bir araya geldi. Pelitözü Gölpark Çınar Bahçe’de gerçekleşen iftar programına, İyi Parti İl Başkanı Yusuf Paçacı, Milletvekili Adayları Halil Aydoğdu ve Eren Güven, aday adayı olmuş diğer isimler ile bazı partililer ve basın mensupları katıldı. İyi Parti 1’inci sıra milletvekili adayı Halil Aydoğdu, burada yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarını değerlendirdi. 14 Mayıs seçimlerinin takvim itibariyle dar bir zamana denk geldiğini ifade eden Halil Aydoğdu aday listelerinin kesinleşmesinin ardından hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını anlattı.

09518ae0-321f-471a-b26a-d1d170c5e69c.jpg

Söğüt’te 15 yıl belediye başkanlığı yapmış olmanın avantajını ve karşılığını sahada aldığını aktaran Halil Aydoğdu, “Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. İyi gidiyoruz. Belediye başkanlığı dönemimizde yaptıklarımızın semeresini görüyoruz.” dedi. Halil Aydoğdu, milletvekili olması halinde ise tüm Bilecik’in vekili olacağını belirterek devam ettiği konuşmasında, “Biz seçildiğimiz takdirde İYİ Parti’nin değil Bilecik’in milletvekili olacağız. Bilecik’in yararına olan her konuda elimi değil gövdemi taşın altına koyacağım. Bilecik’te iyi şeyler yapmak için yola çıktık ve gayet iyi gidiyoruz. Milletvekili olduğumuz takdirde hem ülkemizin idaresini ilgilendiren hem de ilimizi ilgilendiren konularda çalışacağız inşallah. Yani o süreci genel ve yerel olarak iki bölümde değerlendiriyorum. Bilecik özelinde devam eden yatırımların takipçisi olacağız, yenilerini yapmaya çalışacağız ama yeni ihtiyaçları istişare ederek hayata geçireceğiz. Göreve geldiğimizde ilk olarak mevcudun analizini yaptıktan sonra bölgemizin stratejik bir planının hazırlanmasını sağlamak adına çalışmalara başlamak istiyorum. Özellikle turizm konusunda çok geride kaldığımızı düşünüyorum. Bu konuda turizmden yeteri kadar nasibimizi alamadığımızı düşünüyorum. Sanayileşme konusunda ise yine hassas ve seçici olma taraftarıyım. Çünkü örnek olsun diye söylüyorum Söğüt’te Elginkan’da çok büyük gecikme yaşandı.

3351cf28-38a1-4498-8e3f-ab83226bbd23.jpg

Geldiler bir temel attılar daha sonra başka bir çalışma yok. Mevcut OSB dolmadığı için yeni OSB’lerde açamıyorsunuz tabiki bu konularla ilgileneceğiz. Vekillik bana kısmet olursa yerel yönetimler ile birlikte Ankara’dan gereken bütün desteği sağlayacağım. Kentin tün dinamikleri ile istişare ederek kararlar alacağız. Mesela ben hastane yerini tartışmaya açardım. Bilecik Merkez ile alakalı acil bir alternatif yol gerekli. Hamsu Köprüsü’nden başka yol yok. İlçelerimizin kendi özelinde sorunlar var mesela Gölpazarı’ndaki gıda ihtisas OSB’nin yeri ile alakalı. Gıda İhtisas OSB olmalı ancak yeri ile ilgili ciddi sorunlar var buna göre çalışmalar yapmamız gerekiyor.” diye konuştu. Halil Aydoğdu son olarak Millet İttifakı’nın diğer ortakları ile birlikte ortak çalışma yapmadıklarına dair soruya, “Bizim Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir ittifakımız var ve adayımız Kemal Kılıçdaroğlu. Milletvekilliği seçiminde ise herhangi bir ittifakımız yok hem biz hem CHP kendi adayları ile giriyor.” İfadelerini kullandı.

483b175b-c8a7-4c6e-af9d-63dd75f8045c.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 937 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum