İYİ Parti, suya indirim istedi

İYİ Parti, suya indirim istedi

Ahmet Akdaş, 2023 yılında suya yüzde 30 indirim yapılmasını talep ederken İYİ Parti grubu olarak bu yönde verecekleri önergenin desteklenmesini istedi.

A+A-

İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, Osmaneli Belediyesi’nin 2023 yılı gelir-gider bütçesi ile 2023 yılı ücret tarifelerinin görüşüleceği Aralık ayı meclis toplantısında önce açıklamalarda bulundu. Ahmet Akdaş, 2023 yılında suya yüzde 30 indirim yapılmasını talep ederken İYİ Parti grubu olarak bu yönde verecekleri önergenin desteklenmesini istedi. 

İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik zorluklar nedeniyle, vatandaşlarımız zor günler geçirmekte, mutfaklarında tencere yerine adeta dert kaynatmaktadır. Her ne kadar dünya genelinde yaşanan ekonomik zorluk ülkemizi etkilese de, Türkiye'de yaşanan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığının nedeni 20 yıldır ülkenin yönetiminde bulunan AK Parti iktidarıdır. Yükselen fiyatlar karşısında, vatandaşlarımızın alım gücünün her geçen gün azalması, ceplerinde ki paralarının her gün değer kaybetmesi neticesinde, çocuklar yeterince beslenememekte, hatta yatağa aç girmektedirler. AK Parti + MHP ortaklığında ki Cumhur ittifakının uygulamış oldukları yanlış ekonomik ve sosyal politikalar, ülkemizi zor yaşanan bir yer haline getirmiştir.

Bizler İyi Parti olarak, bu durumun böyle sürüp gitmeyeceğini, iktidar mensuplarının çeşitli ayak oyunları ile vatandaşlarımızı daha fazla kandıramayacağını, önümüze gelecek ilk sandıkta bu kandırmacaların sona ereceğini, sona erdireceğimizi beyan ediyoruz. Osmaneli Belediyesinin 2023 yılı gelir ve gider bütçesinin ve 2023 yılı ücret tarifelerinin görüşülmesine başlanacağı bu günlerde, AK Parti'li Osmaneli Belediye Başkanı Sayın Münür Şahin'e bir öneride bulunmak istiyoruz. Vatandaşlarımızı ekonomik yönden bir nebze olsun rahatlatmak amacıyla, 2023 yılında su ücretlerine %30 İndirim yapılması yönünde bir kararın alınmasını istiyoruz. Ankara Büyük Şehir Belediye meclisinde görev yapan AKP'li meclis üyelerinin oyları ile Ankara'daki su fiyatları nasıl düşürüldü ise, Osmaneli ilçemizde de aynı indirimin yapılmasını öneriyoruz. Bu konuda Osmaneli Belediye Meclisinde vereceğimiz önergenin AK Partili Belediye başkanı Sayın Şahin ve AK Partili meclis üyeleri tarafından desteklenmesini istiyoruz. Şayet AKP'li meclis üyeleri bu yönde bir önerge vereceklerse, İYİ Partili meclis üyeleri olarak bizler bu önergeyi destekleyeceğimizi ve olumlu yönde oy kullanacağımızı beyan ediyoruz. Osmaneli Belediye başkanı Sayın Münür Şahin ve Akp' li meclis üyelerinin bu konuda olumlu görüş sergilemelerini bekliyoruz. Eğer bu önerimiz karşısında, suyun maliyet giderlerinin yüksekliği ve bu nedenle bu öneriye olumlu yönde yaklaşmamaları karşısında biz de kendilerine, Ankara BB meclisinde ki AK Parti'li üyeleri örnek gösteririz.

Değerli Osmanelili hemşehrilerimiz; sizlerin içinde bulunduğunuz ekonomik zorlukları yakinen biliyoruz. İYİ Parti Osmaneli ilçe teşkilatı olarak bu zorlukların bir nebze olsun azaltılması konularındaki çalışmalarımızı yapmaktayız. Bundan sonra da ülkemiz, ilimiz ve Osmaneli ilçemiz için hayırlı olacak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İYİ Parti olarak amacımız sadece eleştirmek değil, eleştirirken siz değerli hemşehrilerimizin yararına olacak öneri ve görüşlerimizi de ortaya koymak olacaktır. Sizleri sevgi ve hürmetle selamlarken, Osmaneli Belediye başkanı Sayın Münür Şahin'in ve AK Parti'li meclis üyelerinin önerimize olumlu cevap vereceklerini umuyor, saygılarımızı sunuyoruz.”

Bu haber toplam 3429 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum