İYİ Parti’de İstifa!

İYİ Parti’de İstifa!

İYİ Parti'de ülke genelinde yaşanan istifa depremine Bilecik'te dahil oldu. Bilecik kamuoyunun yakından tanıdığı ve geçtiğimiz yıl düzenlenen törenle İYİ Parti'ye katılan Hüseyin Şensoy, Engin Aral, Mahmut Özbekar ve Hüseyin Köymen gibi isimler istifa...

İYİ Parti'de ülke genelinde yaşanan istifa depremine Bilecik'te dahil oldu. Bilecik kamuoyunun yakından tanıdığı ve geçtiğimiz yıl düzenlenen törenle İYİ Parti'ye katılan Hüseyin Şensoy, Engin Aral, Mahmut Özbekar ve Hüseyin Köymen gibi isimler istifa ettiler. Bilecik’te 2 Mart 2023 tarihinden itibaren yaklaşık 300 kişinin istifa ettiği öğrenildi.

Hüseyin Şensoy, istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi; “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in çağrısı üzerine arkadaşlarımızla heyecan ve umutla katılım sağladığımız İyi Parti üyeliğinden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz yıl içinde Genel Merkezin aldığı siyasi kararlarında ki tutarsızlıkların tabanda karşılık bulamaması, halkta umut olamamasını birlikte getirmiştir. Bu duruma tepki olarak çoğu arkadaşımız istifalarını vermis bulunmaktadır. Hedefin, umut ve heyecanın olmadığı kişisel egonun tavan yaptığı bir yerde durmanın da artık anlamı kalmamıştır. İçinde bulunduğumuz süre içinde tarafıma destek olan İYİ arkadaşlara görevleri süresince kolaylıklar dilerim.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum