İYİ Parti’den Gaziler Köyü’ne destek

İYİ Parti’den Gaziler Köyü’ne destek

İYİ Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı, Gaziler Köyü’nde kurulması planlanan tavuk üretim tesisinin yerine karşı tepki gösteren köy halkına destek ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı, Gaziler Köyü’nde kurulması planlanan tavuk üretim tesisinin yerine karşı tepki gösteren köy halkına destek ziyaretinde bulundu. Osmaneli Haber Gazetesi’nin gündeme getirdiği konu üzerine köye giden İYİ Parti heyeti, köy halkı ile görüşerek destek mesajları verdi. Heyette; İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, belediye meclisi ve ilçe yönetim kurulu üyeleri yer aldı. 

Gaziler Köyü’nde gerçekleştirilen görüşmelerin ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, sanayiye ve tavuk üretim tesislerine karşı olmadıklarını ancak belirlenen yerin yanlış olduğunu söyledi. Köy halkının bu denli tepkisinin haklı olduğunu ifade eden Akdaş, “Gaziler köyümüzü haklı davalarında destekliyoruz” dedi. 

iyi-partiden-gaziler-koyune-destek1.jpg

İl Genel Meclisi’nde yapılan oylamada tesis için belirlenen alanın yanlış olduğunu ifade eden ve ‘Red’ yönünde oy kullanan İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur ise köy halkının her zaman yanında olacaklarını ifade ederek, şunları dile getirdi:

“Osmaneli ilçemizin en verimli topraklarına sahip olan köylerimizden Gaziler Köyümüz’de kurulmak istenen Tavuk Üretim Tesisine en başından beri karşı geldim. Konu İl Genel Meclisine geldiğinde ve ruhsat için oylama yapıldığında tek karşı oy kullanan meclisi üyesi ben oldum. Konu ilk gündeme geldiğinde herkesin karşı olduğu bu tesise sonradan ne olduysa benim haricimde herkes ‘Evet’ dedi. Osmaneli ilçemizde Tavuk Üretim tesisi kurulacak başka bir yer yok mudur ki, köyün hemen dibine, Gaziler köyümüzü yok edecek böyle bir tesisin kurulmasında inat ediliyor. Bu kararın tekrar gözden geçirilmesini, Osmaneli ilçemize ve ülke ekonomisine büyük katkıları olan Gaziler Köyümüz çiftçilerine yapılacak olan bu büyük zulümden vazgeçilmesini istiyoruz. Her zaman Gaziler köyümüzün ve köy sakinlerimizin yanında durmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

iyi-partiden-gaziler-koyune-destek2.jpg

Gaziler Köyü Muhtarı Ali Seyyar’da, İYİ Parti İlçe teşkilatına ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İlgili Haberler

Bu haber toplam 1296 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.