İYİ Partili Sadık Kaya’dan işten çıkarmalara tepki!

İYİ Partili Sadık Kaya’dan işten çıkarmalara tepki!

Bilecik Belediyesi’nde yaşanan işten çıkarmalarla ilgili İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi ve Meclis 1’inci Başkanvekili M. Sadık Kaya’dan tepki geldi.

Bilecik Belediyesi’nde yaşanan işten çıkarmalarla ilgili İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi ve Meclis 1’inci Başkanvekili M. Sadık Kaya’dan tepki geldi. Sadık Kaya, “İşten çıkarmaları kınıyorum ve en kısa zamanda yanlışlardan dönülmesini istiyorum.” dedi.

M. Sadık Kaya, seçim öncesi işçi çıkarmayacaklarına dair sözler verdiklerini belirterek, belediye meclis üyelerine seslendi. Sadık Kaya, meclis üyelerinden işten çıkarmalara karşı tavır almalarını istedi.

Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“Bizler seçmenimize işten çıkarmalar olmayacak diye söz vermiştik. Emekten yanayız diyenler bazı arkadaşlarımızı işten çıkarmışlar. Ben belediye meclis üyesi ve belediye meclis 1’inci başkanvekili olarak işten çıkarmaları kınıyorum. En kısa zamanda yanlışlardan dönülmesini istiyorum.

Tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarım bu durumdan memnun musunuz? Yoksa sizlerde mi sadece ellerinizi kaldırıyorsunuz? Hepinizin tavır almasını bekliyorum. Hani nerede emeğe saygı?” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2230 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum