'KAÇAK KONAK’IN SUÇ ORTAKLARI CHP VE MHP’DİR'

'KAÇAK KONAK’IN SUÇ ORTAKLARI CHP VE MHP’DİR'

Gazetemiz sahibi Şadi Erdal şehrin tam ortasında bulunan Kaçak Konak'la ilgili muhalefet partilerinin sessizliğini kaleme aldı. 

Erdal, belediyenin Kaçak Konak'la ilgili 'duymadım, görmedim" rolüne girdiğini, İl Özel İdaresi'nin ise kaçak konağı yapım aşamasındayken denetlemediğinden bahsetti.  CHP ile MHP'nin Belediye ve İl Genel Meclisinde bulunan üyelerinin Kaçak Konak'la ilgili sessiz kaldığını kaleme alan Erdal, CHP'ye seslendi; "Ey CHP! Şov yapacağına, kanunlarına uymayanların yanında olmadığını açıkla. Siz ise hayırlı olsuna gittiniz." 

Erdal, yazısında ayrıca CHP'nin, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş hakkında suç duyurusunda bulunduğuna atıfta bulunarak: "Bende Kaçak Konak ne il genel meclisinde, ne de belediye meclisinde gündeme getirmeyen muhalefetin meclis üyelerini ve kamuoyuna açıklama yapmaktan kaçan muhalefet parti yetkililerini millete şikayet ediyorum. " dedi. 

Gazetemiz sahibi Şadi Erdal'ın 'KAÇAK KONAK’IN SUÇ ORTAKLARI CHP VE MHP’DİR' başlıklı yazısını Olaylara Bakış köşesinden okuyabilirsiniz...

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3270 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum