KADIN KOLLARI'NDAN BAKICI'YA SÜRPRİZ

KADIN KOLLARI'NDAN BAKICI'YA SÜRPRİZ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın 30 Mart 2014 yerel seçimleri ile göreve gelişinin 3. yıldönümünde Eşi Emine Bakıcı ve AK Parti Kadın Kolları tarafından Başkan Bakıcı’ya sürpriz bir kutlama programı düzenlendi.

Osmangazi Parkı’nda gerçekleştirilen kutlamaya, Başkan Bakıcı ve eşi Emine Bakıcı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ünal, AK Parti Kadın Kolları ve Başkan Bakıcı’nın yakınları katıldı. Başkan Bakıcı; içeri girmesi ile birlikte gördüğü  manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemezken; “göreve geldiğim ilk günden itibaren bana bu yolda desteklerini esirgemeyen başta eşime, aileme, AK Parti ailesine ve bu organizasyonu gerçekleştiren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Programda Başkan Bakıcı’nın Belediye Başkanlığı görevine gelişinin 3. yıldönümünün yanı sıra büyük kızı Bengü’nün de doğum günü olması nedeni ile pasta kesilerek kutlama yapıldı. Başkan Bakıcı pasta kesilmesinin ardından misafirleri ile görüşerek sohbet etti.

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1351 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.