'KAHVEDE OTURUYORLAR ÇÖPLERİ ALMIYORLAR'

'KAHVEDE OTURUYORLAR ÇÖPLERİ ALMIYORLAR'

MHP Pazaryeri İl Genel Meclisi Üyesi Haluk Filizli, Eylül ayı ikinci birleşiminde gündem dışı söz alarak çöp kamyonlarıyla ilgili iddiada bulundu. Pazaryeri'ne bağlı Demirköy'e, Bilecik'in çöp aracının geldiğini çöpleri almadan çay içip gittiklerini kaydeden Filizli: "Bilecik'in çöp aracı Demirköy'e geliyor çay içiyorlar ama Demirköy'ün çöpünü almıyorlar" dedi. 

MHP Pazaryeri İl Genel Meclisi Üyesi Haluk Filizli'nin, "Her sene iki tane çöp kamyonu alacağız şekilde meclisimizde bir gündemimiz vardı. Bu sene çöp aracı gündemimiz var mı?" şeklindeki sorusuna  Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Muharrem Dumansızoğlu cevap verdi. Müdür Dumansızoğlu: "Bakanlığa 3 araç için müracaat ettik geçen sene. Daha Çevre Bakanlığından gelmedi. Çöp aracı için ödeneğimiz yok ama Çevre Bakanlığından bekliyoruz." dedi.

Bu cevap üzerine MHP Pazaryeri İl Genel Meclisi Üyesi Haluk Filizli: "Bizleri de sıkıştırmaya başladılar. Söğüt'te var, Bozüyük'te var, Bilecik'te var. Demirköy'e kadar geliyor kamyon Demirköy'ün çöpünü almıyorlar. Bilecik'in çöp aracı Demirköy'e geliyor çay içiyorlar ama Demirköy'ün çöpünü almıyorlar. Bizi de sıkıştırıyorlar. Geçerken uğruyorlar oraya çay içiyorlar. Almıyorlar çöpü. Bu sıkıntılı bir durum" dedi. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3251 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum