KAMUOYUNDAKİ TARTIŞMA MECLİSE YANSIDI

KAMUOYUNDAKİ TARTIŞMA MECLİSE YANSIDI

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'ın hazırlayıp sunduğu, Bilecik'in ilk ve tek açık oturum programı Basın Masası'nın bu haftaki konukları gazeteciler oldu. 

Gazetemiz Muhabirlerinden Ahmet Meşe ve Sinan Önce ile Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem'in katıldığı programda, Bilecik gündemi yorumlandı. Bu bağlamda oldukça hararetli geçen Bilecik Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı tartışıldı. 

Belediye tarafından istenen su depoları ücretlerine katılım paylarının tansiyonu yükselttiği meclis toplantısı gazetecilerin gözünden masaya yatırılırken, CHP'li Seyfi Özgen ile Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından yaşanan tartışmalar yorumlandı. 

TSO SEÇİMLERİ 'DALLAS'I ARATMADI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen organ ve meclis üyelikleri ile yönetim kurulu başkanlığı seçimleri, entrikalarla dolu senaryosu ile bir döneme damgasını vuran ‘Dallas’ dizisini anımsattı.

İlk olarak organ ve meclis üyeliği seçimleri ile başlayan dalgalı süreç yönetim kurulu başkanlığı seçimi ile devam etti. Aday olduğu listelerin karşısına çalışanların olduğu gibi, kazandığı listenin karşısındaki listenin yönetim kurulunda yer alan isimler oldu.

tso-secimleri-dallasi-aratmadi3.jpg

TSO başkanlığını kazanabilmek için bazı isimlerin aday olmaktan vazgeçtiği, bazı isimlere meclis başkanlığı gibi sözler verildiği öne sürüldü. TSO’da yaşanan bu karmaşık süreç, kamuoyuna yansıyanların dışında arka planda yazılan birçok senaryo ‘Dallas’ dizisini aratmadı.

tso-secimleri-dallasi-aratmadi2.jpg

Basın Masası’nın bu haftaki programında TSO seçimleri başta olmak üzere, belediye meclisi ve il genel meclisi toplantıları, gazetecilerin gözünden değerlendirildi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın moderatörlüğündeki programa Gazetemiz Muhabirleri Ahmet Meşe ve Sinan Önce ile Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem yorumcu olarak katıldı.

tso-secimleri-dallasi-aratmadi4.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5282 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum