"KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"

"KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gazetemize yaptığı açıklamada, ülkemiz üzerinde hain emelleri olan şer odaklarına kesinlikle geçit verilmeyeceğini söyledi. Başkan Yağcı,"Milli irade içerisinde olanlar olarak kanımızın son damlasına kadar mücadeleyi yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Başkan Yağcı açıklamasında şunları aktardı:

"Bu akşam millet olarak üzüntü içerisindeyiz. Ülkemize bu görüntülerin yaşatılmaya hakkı yok. Bu akşam demokrasiye, milli iradeye sahip çıkacağız. A partili olma B partili olma hiç fark etmez. Partiler içerisinde ayrımları tartışabilmemiz için demokrasi lazım. Bu akşam buna sahip çıkmazsak ne zaman çıkacağız? Allah’a çok şükürler olsun ki bu küçük bir azınlık ve ülkemizi son zamanlarda enerjisini harcayan paralel yapı denilen bu melun yapının düzenlediği bir tezgah. Burada ordumuzun hiçbir dahili yoktur maalesef bir grup iktidar payını alamamış grup azınlığın yapmış olduğu bir hareket her geçen saatte de bu kontrol altına alınıyor ama tabi ülkemiz açısından gerçekten bunun yaralarını uluslararası arenada sarmak oldukça zaman alacak.

Bu ülkenin geleceğine yapılan en büyük hakarettir, en büyük saygısızlıktır, en büyük zarardır. Lanetliyorum, kınıyorum ve tüm halkımızı bu akşam olduğu gibi demokrasi etrafında ve milli iradenin bugünkü temsilcisi Türkiye Büyük Millet Meclisi temsilciler etrafında Cumhurbaşkanı olarak seçilmiş Cumhurbaşkanımızın etrafında toplanmaya ve bu inançla bu birlik beraberlikle hareket etmeye davet ediyorum. Ülke bu günlere kolay gelmedi, bu demokrasi safhasına kolay gelmedi. Demokrasi içerisinde her türlü mücadeleye varız ve bu mücadelelerin de devam etmesi için diğer partili kardeşlerimiz açısından da demokrasinin ayakta olması lazım, milli iradenin devam ettirilmesi lazım onun için bu akşam milli irade çerçevesinde beraber olalım ve gerçekten mili iradenin temsilcisi liderimiz Cumhurbaşkanı etrafında başkomutanımızın etrafında birlikte olalım. Bu hasarı bu badireyi hep birlikte en az hasarlı atlatmanın gayreti içerisinde olalım. Milletin gücüne inanıyorum. Bunu yapanları da, hainleri de en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Bu işin kapanmasından yana uğraşacağız ve mutlaka adalet karşısında herkes cezasını görecektir. Herkesi bir taraftan ayakta olmayı, uyanık olmayı, milli iradeye, demokrasiye sahip çıkmayı davet ederken diğer taraftan sükunete davet ediyorum. Ordu yine bizim ordumuz şerefli generallerimiz, olaylara zaten karşısındalar buna gerekli açıklamalarıyla veriyor. Ordu içerisinde küçük bir grup bu ve bunlara asker demek bile doğru değil. Onlar birilerinin Emireli olmuşlar, bu gerginliği, bu huzursuzluğu yaşattılar lanet olsun olara. Yaşasın milli irade, yaşasın demokrasi diyorum. Bizlerde milli irade içerisinde olanlar olarak gerekirse kanımızın son damlasına kadar mücadeleyi yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.  

İlgili Haberler

Bu haber toplam 2062 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.