KAPALI'NIN ÇATISI AKIYOR

KAPALI'NIN ÇATISI AKIYOR

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nun akan çatısı zemini kullanılmaz hale getirirken, bu durum sporcuların sağlığı açısından da tehlike saçıyor. 

Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yer alan ve yaklaşık 38 senedir Bilecikli sporculara hizmet veren Atatürk Kapalı Spor Salonu'nun akan çatısı sorunlara neden oluyor. 27 Nisan 2015 tarihinde bir tadilat geçiren spor salonu, sporcuların da sakatlanmasına neden oluyor. Yapılan tadilatın üstünden henüz 2 sene geçmesine rağmen, salon içerisinde bulunan bazı alanlar çatıdan sızan yağmur dolayısıyla zeminde de bozulmalar meydana geldi. Bununla beraber yaşanan tahriplerden dolayı süpürgeliklerin çıktığı zeminde oynanan okul müsabakalarından oyuncular tehlikeli anlarla karşı karşıya kalıyorlar.

BİR ÖĞRENCİ YARALANDI

Geçen günlerde Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan okullar arası basketbol müsabakasında Edebali Ortaokulu Basketbol Takımı oyuncusu Ata T., bir pozisyon sonrası hızını alamayarak pota arkasındaki duvara kafasını çarptı. Duvarda 150 santimetrelik koruma süngerinin olmasından dolayı Ata T. kafası yarılarak yere düştü. Düşme esnasında da dizini süpürgelikleri olmayan yere çarpan genç sporcu, hem başından hem de dizinden yaralandı.

'BİLGİMİZ VAR'

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nun çatısında bir sorun olduğunu söyleyen Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, "Salon çatısı akıyor oradan da bilgimiz var. Şimdi biz burayla alakalı da gerekli tabi önlemleri alacağız. Tabi proje olarak eski yapıldığı için yani ne kadar bakım onarımdan da geçirseniz bu tarz sıkıntılar devam ediyor" dedi.

kapalinin-catisi-akiyor2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2687 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum