Kapı Kapı Dolaştı, Projelerini Anlattı

Kapı Kapı Dolaştı, Projelerini Anlattı

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmaları kapsamında Osmangazi Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarını ziyaret etti

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmaları kapsamında Osmangazi Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarını ziyaret etti. Yoğun bir seçim kampanyası yürüten Yaman, birebir vatandaşlarla buluşarak Bilecik'in geleceğine dair plan ve projelerini anlattı. Yaman’a AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Adayları, teşkilat yöneticileri ve üyeleri de eşlik etti.

kapi-kapi-dolasti-projelerini-anlatti-jpg5.jpg

Bilecikli hemşehrileri tarafından sıcak ve güler yüzlü bir şekilde karşılanan Yaman, kapı kapı dolaşarak her bir vatandaşın sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Vatandaşlarla samimi bir diyalog kuran Yaman, açılan her kapıdan destek ve güven sözü aldı.

kapi-kapi-dolasti-projelerini-anlatti-jpge.jpg
Mustafa Yaman, Bilecik'te kalıcı eserler bırakarak güçlü bir gelecek için temeller atmayı hedeflediğini belirterek, "Bilecik'imiz için sürdürülebilir kalkınma planları hazırlıyoruz. Vatandaşlarımızın desteği ve katılımı ile birlikte Bilecik'i daha yaşanabilir, daha modern bir şehir haline getirmek için çalışacağız." dedi.

kapi-kapi-dolasti-projelerini-anlatti.jpg
TOKİ konutlarında gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşların talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleyen Yaman, seçim çalışmalarını bu tür buluşmalarla sürdüreceklerini ifade etti. Bilecik halkının beklenti ve ihtiyaçlarını ön planda tutan bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini vurgulayan Yaman, "Hep birlikte Bilecik için çalışarak, hep birlikte Bilecik'in geleceğini inşa edeceğiz." şeklinde konuştu.

kapi-kapi-dolasti-projelerini-anlatti-jpgwe.jpg

Bu haber toplam 420 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.