KAR GELİYOR

KAR GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yarın Trakya dışında ülke genelinde yağış bekleniyor. Yağışların Bilecik'te kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. 

Türkiye üzerinde etkili olan yağışlı sisteme ilave olarak bugün öğle saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistem, yarın ise Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yarın Trakya dışında ülke genelinde yağış bekleniyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışların zamanla Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde önce karla karışık yağmur ardından kar yağışına dönmesi bekleniyor.Yağışların; Batı ve Orta Karadeniz’in kıyı kesimleri, Giresun, Tunceli, Bingöl ile Antalya’nın doğusunda kuvvetli yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Yozgat ile Antalya’nın doğusunun iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yoğun Kar Yağışları nedeniyle İstanbul-Ankara arasında Bolu civarında, Antalya-Konya arasında Toroslar Mevkiinde ulaşımda aksamalar meydana gelebileceği için dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu haber toplam 3676 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum