KARABIYIK, YENİŞEHİR YOLUNA TARİH VERDİ

KARABIYIK, YENİŞEHİR YOLUNA TARİH VERDİ

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, ilimizin en önemli sorunlarının başında gelen Yenişehir-Bilecik yoluna ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Karabıyık, ihaleye göre 2019 yılının ortalarında bitmesi planlanan yol çalışmasının 2018 yılı sonunda bitirilmesi için girişimlerde bulunduklarını ifade etti. 

Vali, milletvekili ve belediye başkanıyla birlikte konuyla ilgili çalışmaların aralıksız sürdüğünü aktaran Karabıyık, açıklamasında şu cümlelere yer verdi:

“Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Yardımcımız Harun Karaca'nın katılımlarıyla STK'larla gerçekleştirdiğimiz toplantıda soru cevap kısmı oldu. Burada da en çok sorulan soru Yenişehir yoluydu. Bu da bizim en kangren problemimiz. Bir yolun başından ne kadar çok olumsuzluk geçebilir sorusunun cevabı aslında Yenişehir yoludur. Türkiye'nin örneğidir bu. Bununla alakalı Bakanlık her ne kadar 2019 yılının ortalarına doğru faaliyete geçecek desede biz bununla alakalı hemen hemen her hafta vekilimiz, belediye başkanımız, valimiz ve bizler sürekli karayollarındaki üst düzey yetkililerle hızlandırmak için görüşüyoruz. Sürekli bir baskı yapıyoruz. Allah nasip ederse 2018 sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz. Yoksa bizi 2019 seçimlerinde baya yoracak bir yol olacak" dedi.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3939 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum