KARABIYIK’TAN BAYRAK ÇAĞRISI

KARABIYIK’TAN BAYRAK ÇAĞRISI

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, siyasi partilere çağrıda bulunarak, “Bir sonraki kampanya sürecinde köylerimize bayrak asılmaması için siyasi partilerden destek istiyorum.”

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, 24 Haziran günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin düzenlediği değerlendirme toplantısında farklı bir noktaya dikkat çekti.

Seçim çalışmaları esnasında asılan bayrakların kırsal alanda bazı gerginliklere neden olduğuna dikkat çeken Karabıyık, tüm siyasi partilere çağrıda bulundu. Önümüzdeki seçimlerde özellikle köylerde bayrak asılmaması için diğer partilerden destek isteyen Karabıyık, “Bayrak asarak bu seçimler kazanılmıyor. Bizim burada isteğimiz seçim zamanı yaşanan tatlı rekabet kırsalda nüfus azaldıkça daha büyük bir gerginliğe dönüşebiliyor. Bunu yaşamamak adına bir sonraki kampanya süreçlerinde tüm siyasi partilere buradan çağrımız olarak kabul ederseniz köylerde özellikle bayraklama yapılmaması noktasında bir gayret sarf edilmesini talep ediyoruz” dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2776 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.