Karakucak Güreşlerine Yoğun İlgi

Karakucak Güreşlerine Yoğun İlgi

Tarihi Osmaneli Panayırının ilk gününde düzenlenen "Osmaneli Belediyesi 1. Karakucak Güreşleri" büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti.

Tarihi Osmaneli Panayırının ilk gününde düzenlenen "Osmaneli Belediyesi 1. Karakucak Güreşleri" büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti.

karakucak-gureslerine-yogun-ilgi.jpg

Müsabakalara Vali Şefik Aygöl, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada, Karakucak Güreşleri, Osmaneli'nin zengin kültürel mirasının bir parçası olduğunu vurguladı.

karakucak-gureslerine-yogun-ilgi-4.jpg

Başkan Şahin yaptığı açıklamada;

"Osmaneli Panayırının ilk gününde düzenlenen ‘Osmaneli Belediyesi 1. Karakucak Güreşleri’ etkinliğiyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu özel günü birlikte kutlamak, geleneklerimize sahip çıkmak ve Osmaneli'nin coşkusunu paylaşmak için bir araya geldik.

Karakucak Güreşleri, Osmaneli'nin zengin kültürel mirasının bir parçasıdır ve bu yıl bu geleneksel etkinliği canlı tutmanın gururunu yaşıyoruz. Bu güreşler, atalarımızdan aldığımız bir mirası canlı tutma ve gelecek nesillere aktarma fırsatı sunuyor.

Bugün, Bilecik Valimiz Sayın Şefik Aygöl, Kaymakamımız Sayın Yüksel Ünal, İlçe Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz ve siz değerli hemşerilerimizle birlikte olduk. Sizlerin büyük katılımı ve coşkusu, bu etkinliğin başarısının anahtarıdır." İfadelerini kullandı.

karakucak-gureslerine-yogun-ilgi-6.jpg

karakucak-gureslerine-yogun-ilgi-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 729 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.