Kayıboyu Camii yardımseverleri bekliyor

2004 yılında temeli atılarak inşaatına başlanan, ibadete açılmasına rağmen henüz tamamlanamayan Kayı Boyu camii yardım bekliyor.

2004 yılında temeli atılarak inşaatına başlanan, ibadete açılmasına rağmen henüz tamamlanamayan Kayı Boyu Camii yardım bekliyor.

kayiboyu-camii-yardimsever-2.jpg

Bilecik Hürriyet mahallesinde bulunan, aynı anda 2500 kişinin namaz kılabildiği Kayı Boyu Camii’nin altında bulunan konferans salonlarının ve çevre düzenlemesinin ve diğer eksiklerinin tamamlanabilmesi için yaklaşık 10 milyon liraya daha ihtiyaç var.

kayiboyu-camii-yardimsever-4.jpg

Hürriyet Mahallesi Muhtarı aynı zamanda Kayı Boyu Camii Yaptırma Derneği Başkanı olan Ehliman Bozkurt, yardımseverlere seslenirken caminin tamamlanması için bir dönem daha mahalle sakinlerinden destek istedi. Ehliman Bozkurt, gazetemize yaptığı açıklamada, “Yardımsever halkımızın, mahalle sakinlerimizin ve dernek yönetim kurulu üyelerimizin çabaları ile 20 yıl önce inşaatına başladığımız camimizi henüz tamamlayamadık. Köylerden hayırsever vatandaşlarımızın bağışladığı ağaçları camimizin altına kurduğumuz ve derneğimiz adına çalıştırdığımız hızar atölyesinde kereste haline getirip sattığımız ürünlerle elde ettiğimiz gelir ile eksiklerimizi tamamlamaya uğraşıyoruz. Camimizi projesine uygun bir şekilde bitirebilmemiz için 10-15 Milyon TL arasında bir para gerekiyor. Hayırsever vatandaşlarımızdan başka gidecek kapımız yok. Camimizin bugüne gelmesinde aynı zamanda mahallemizin muhtarı olmamın da etkisi oldu. Kayı Boyu Camimizi tamamen bitirebilmemiz için önümüzdeki dönemde Hürriyet Mahallemizin Muhtarlığına, mahalle sakinlerimizin ısrarlı istekleri neticesinde karar vermek zorunda kaldım. Mahalle sakinlerimizden Camimizin bitirilebilmesi için bir dönem daha yetki istiyorum” dedi.

kayiboyu-camii-yardimsever-1.jpg

kayiboyu-camii-yardimsever-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 904 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum