KENDİLERİ YAZDILAR KENDİLERİ ÇEKİYORLAR

KENDİLERİ YAZDILAR KENDİLERİ ÇEKİYORLAR


Bozüyük’lü gençler kendi yazdıkları senaryonun dizi film çekimlerine başladı.


Bozüyük'te ikamet eden Ömer Ateş, Yunus Damaç isimli gençler daha önceden yazdıkları film senaryosunun çekimlerine kendi imkanlarıyla Bozüyük’te başladılar. 'Adeletin Kanı' isimli senaryo dizi biçiminde 11 bölüm halinde seyircisi ile 2019 ocak ayında buluşacak. Bilecik ili ve ilçeleri sınırları içerisinde aksiyon – polisiye tarzı olan Adaletin Kanı, zor şartlar altında çekimleri sürdürüyor. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Ömer Ateş, 'Adaletin Kanı' dizisini yaklaşık 2 yıl önce amatör anlamda  tasarladıkları bir proje olduğunu ifade ederek: 'Adaletin Kanı için ilk başvurumuzu Turizm ve Kültür Bakanlığına yaptığımızda başvuru sayısının fazla, ödenek miktarının az olmasından dolayı olumlu bir sonuç alamadık.


22.jpg


Bizde ekip arkadaşlarımızla tekrar bir düzenleme yapıp kendi imkanlarımızla bu projeyi yeniden dizi haline getirmeye karar verdik. Gerekli başvuruları yaparak gerekli izinlerimizi tamamladık. Tekrardan emek ve özveri ile bu projeye başladık. Malumunuz hepimiz çalışan insanlar olduğumuzda işimizden arta kalan zamanlarımızda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde sayılı bir zaman dilimi var. Ben ve ekip arkadaşlarım biraz zorlanacağız ama keyifli bir süreç olacağına eminim.' dedi. 

655.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2027 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.