KENTTE HUZUR OPERASYONU

KENTTE HUZUR OPERASYONU

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentte ‘Huzur’ operasyonu gerçekleştirdi. 

Bilecik ile genelinde farklı bölgelerde 150 polis ile gerçekleştirilen 'huzur' operasyonunda yapılan uygulamalar saat 19.00 itibariyle başlayarak 22.00’ye kadar sürerken, il genelinde 15 noktada 852 şahıs Genel Bilgi Tarama (GBT) sisteminden kontrol edildi. Bilecik kent merkezinde 343 kişi GBT sisteminden sorgulanırken 132 araçta da arama yapıldı. Yapılan kontrollerde 3 araç sürücüsüne çeşitli eksikliklerinden dolayı 712 lira cezai işlem uygulandı. 

İL GENELİNDE 9 BİN 873 LİRA CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

İlçelerde ise; 509 şahıs kontrol edilirken, 1 kişiye cezai işlem uygulanırken, 126 araçta aramalar yapıldı. İl genelinde kontrol edilen toplam 258 araçtan 22'sinin sürücülerine toplamda 9 bin 873 lira cezai işlem uygulandı. 

150 POLİS GÖREV ALDI

Yapılan huzur operasyonu ile ilgili açıklama yapan Bilecik Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik ve tüm Türkiye’de 'huzur' operasyonu yapıldığını belirtti. Namal, "Huzur operasyonu emniyet asayişi sağlamak vatandaşlarımızın canını korumak açısından son derece gerekli ve faydalı bir emniyet faaliyeti. Huzur operasyonumuz, il merkezimizde ve ilçelerimizde aynı anda yapılmaktadır, bu operasyonlarda il sınırları içerisinde 150 polisimiz ilçelerde dahil 15 noktada bu uygulamalarımızı yapmaktadır. Asayiş uygulamalarımız uzun zamandan beri devam etmekte önümüzdeki günlerde de aynı titizlikte sürecektir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2230 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.