Kılıçdaroğlu Bilecik'te

Kılıçdaroğlu Bilecik'te

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilecik Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Atatürk Parkı ile Zübeyde Hanım Kreşi'nin açılışını yaparak, Bilecik Kanalizasyon ve Alt Yapı Projesi (BİKAP)’ın temel atma törenini gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilecik Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Atatürk Parkı ile Zübeyde Hanım Kreşi'nin açılışını yaparak, Bilecik Kanalizasyon ve Alt Yapı Projesi (BİKAP)’ın temel atma törenini gerçekleştirdi. 

kemal-kilicdaroglu-bilecik1.jpg

ERKEN SEÇİM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Parkı önünde toplanan kalabalığa yaptığı konuşmada, erken seçim çağrısında bulundu. İktidar olduklarında Türkiye’yi yeniden şaha kaldıracaklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, ekonomiden dış politikaya birçok başlık altında açıklamalarda bulundu. 

AK Parti iktidarının milletin sorunları ile ilgilenmediğini iddia eden Kılıçdaroğlu, “Cebinizi değil vatandaşı düşünün. Türkiye’nin imkanları var, sorunları biliyor ve çözebiliriz” dedi. Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin ekonomik olarak çöküş yaşadığını belirterek seçim çağrısında bulunarak, “Sandık gelecek, sandığı sizler açacaksınız ve umudu yeniden yeşerteceğiz” ifadelerini kullandı.

kemal-kilicdaroglu-bilecik2.jpg

‘YURT SORUNUNU ÇÖZEMEDİLER’

Kılıçdaroğlu, açıklamasının devamında, şunları kaydetti:

“Yurt sorunu var 19 yıldır yurt sorununu çözemediler. Benim Bilecik meydanından sözümdür iktidarımızda bir yıl içinde yurt sorununu çözeceğiz. Onlar parayı cepleri için kullandılar biz milletimiz için kullanacağız. En büyük korkuları acaba iktidardan olur muyuz, evet gideceksiniz. Temiz bir siyaset anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz. Sizin oyunuza değil sizin dertlerinize talibim, dertlerinizi çözeceğiz.  

kemal-kilicdaroglu-bilecik3.jpg

‘ERKEN SEÇİM YAPIN SİZDE KENDİNİZİ KURTARIN’

Dış politikada yanlış yaptılar. Suriyelilere kızmayın Suriyelileri buraya getirenlere kızın. Süleyman Şah Türbesini yerinden kaldırdılar, bizim iktidarımızda kendi topraklarımıza getireceğiz. Bunlar iktidarda kaldığı sürece topluma maliyet daha fazla olacak. Erken bir seçim yapın sizde kendinizi kurtarın. İğneden ipliğe zam geldi, son 2 haftada doların yükselmesinin faturası bize ağır oldu. Ama umutsuzluk bize yakışmaz, bizim liderimiz Mustafa Kemal Atatürk, biz Kuvayı Milliyeciyiz. Türkiye’yi yeniden şaha kaldıracağız” diye konuştu. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından açılış ve temel atma törenleri gerçekleştirildi.

kemal-kilicdaroglu-bilecik4.jpg
 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 14424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum