KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

AK Parti İl Kadın Kolları ve Bozüyük İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kınandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na sart ettiği sözler sert bir dille eleştirilerek Kılıçdaroğlu'na 'Edep yahu' dedi. 
AK Parti İl ve Bozüyük İlçe Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik ,"Vali konuşmuyor, Emniyet Müdürü konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor, Aileden Sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor" ifadelerini sert bir dille eleştirdi. 

a.jpg
Bozüyük İlçe Kadın Kolları tarafından Çarşamba günü yayımlanan kınama mesajının ardından İl Kadın Kolları Başkanlığıysa Perşembe günü Şehitler Parkı'nda bir araya geldi. AK Kadınlar burada yaptıkları basın açıklaması ve açtıkları dövizlerle Kılıçdaroğlu'nu şiddetle kınadılar. 
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı İnsan Hakları İl Başkanı Hümeyra Dalkıran, yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini söyledi. Türk Milleti'nin Kılıçdaroğlu'na gereken dersi demokratik bir şekilde vereceğini ifade eden Dalkıran şunları kaydetti:
"Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetinin ürünü olan sözlerinden dolayı, ana muhalefet partisi genel başkanını bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Kılıçdaroğlu, meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür. Şimdi zaman hakareti sahibine iade etme zamanıdır diyoruz. 
Başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz. Biliyoruz ki; Bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler, milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz.
5 Nisan 2016 tarihini partisinin tarihine kara bir leke olarak geçiren CHP Genel Başkanına; Sadece özür yetmez diyoruz. Ahlaksız sözlerinizin bedelini, hala karşılarına çıkacak yüzünüz varsa sağduyu sahibi bu millet, size demokratik bir şekilde ödetecektir" dedi. 
Basın açıklamasında AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın eşi Fatma Yağcı ve bazı partililerde katıldı. 
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nın açıklamasının ardından İHH Kadınları ve Büro Memur-Sen Kadın Kolları'da yaptıkları ortak basın açıklamasıyla Kılıçdaroğlu'nu kınadılar. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum