ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

KİN VE İNTİKAM YERİNE ÇALIŞMAYI TERCİH EDİN

KİN VE İNTİKAM YERİNE ÇALIŞMAYI TERCİH EDİN

Bildiğiniz gibi İl Genel Meclisi’nde başkanlık el değiştirdi. Koltuk sevdası ile Organize Sanayi Bölgesi yönetiminde bulunma aşkı birleşince mecliste çoğunluk muhalefetin eline geçti.

Koltuk sevdası ağır basan, partisine sırt çeviren, muhalefetle beraber hareket edeni Ak Parti ihraç etti. Partisinin oyları sayesinde seçilen biri normal şartlarda partisinden ihraç edildikten sonra başkanlıktan ve meclis üyeliğinden istifa etmesi gerekir. Böyle bir şey erdemli insanlardan beklenir gerçi de…

Bu olaylardan sonra il genel meclisinde iktidarla muhalefetin oyu 10’a 10 dengelendi. Şimdilik, partisinden ihraç edilen başkan bağımsız, oyu muhalefetle beraber. Başkanın oyu iki oy sayıldığından muhalefet mecliste üstünlük sağlamış durumda.

Üstünlük sağlayan muhalefet eline geçirdiği kozu millete daha fazla hizmet edelim anlayışından ziyade hesap soralım krizine girdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi ne ise taşra teşkilatları ve seçilenlerde aynı. CHP’den Bilecik Merkezinden İl Genel Meclisine seçilen Hikmet Turan meclisin bu ayın başında yapılan toplantısında “Yaptıklarınızdan hesap soracağız” demiş. Hesap sorulması gereken durumlar varsa hesap sorun. 90 yıllık parti il genel meclisinde iki üye ile temsil ediliyor. İki muhalefet partisi ve koltuk sevdalısı biriyle elde ettiğiniz çoğunluğu kin ve nefret için kullanmaya çalışmak yerine, “istenilen hizmetleri yapmadınız, biz şu şu çalışmaları yapacağız …” deseniz milletin gönlünü kazanmayı başarsanız daha iyi olmaz mı? 

Asıl hesap sormamız gereken bir konuya ise hiç dokunmuyorsunuz.

Bu yazı toplam 2431 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR