KISACIK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KISACIK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İlimizin tanınmış esnaflarından Kadir Esat Kısacık, 8 Şubat’ta gerçekleşecek Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Güçlü bir kadro ile yönetime talip olduklarını belirten ‘Ben yaptım bilinci ile değil, biz yapalım’ diyerek oda üyelerinin oylarına talip olduğunu ifade etti. 

kisacik-adayligini-acikladi2.jpg

Adaylığı ile ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Kadir Esat Kısacık, hedefleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Göreve gelmeleri halinde diğer oda başkanlıkları ile birlikte ortak çalışmalar yapmayı planladıklarını aktaran Kısacık şöyle konuştu:

“Esnafımıza ve ilimize faydalı olmak için hayata geçirmeyi düşündüğümüz birçok çalışma var. Çalışmalarımızla ilgili esnaflarımızla istişareler yaparak daha geniş zeminde daha katılımlı bir profil sergileyeceğiz. Çalışmalarımıza çok yönlü eklentiler yapmak adına seminerler düzenleyeceğiz. KOSGEB ve İŞKUR gibi esnafımızın paydaşı konumunda olan kurumlarımızla görüşme içinde olacağız. Vergi levhası olmadan esnaflık yapanlar hakkında gerekenin yapılması için girişimlerde bulunacağız. Dükkan ruhsatlarının belediye tarafından değil odalar vasıtası ile verilmesi için planlarımız var. 

Ayrıca; esnafımızın işlerine kolaylık sağlaması ve rahatlık getirmesi için esnafımızın işinin olduğu kurumlarla indirim görüşmeleri yaparak indirim imkanı sağlayacağız. Fuar ve gezi faaliyetlerine daha çok önem vererek esnaflarımızın bu tür organizasyonlara katılımlarını gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 5391 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum