KOLTUKLARI ÇOCUKLARA BIRAKTILAR

KOLTUKLARI ÇOCUKLARA BIRAKTILAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Süleyman Elban, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve Belediye Başkanı Selim Yağcı koltuklarını temsili olarak ilköğretim okulu öğrencilerine bıraktı.

VALİ ELBAN, KOLTUĞU BENLİCE'YE DEVRETTİ

vali1.jpg

Etkinlik kapsamında ilk olarak Vali Süleyman Elban, makamını Ertuğrulgazi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Betül Hicret Benlice'ye devretti. Koltuğa oturan temsili Vali Benlice, Bilecik'e ve milli eğitim teşkilatına yapmış olduğu hizmetler ve çalışmalardan dolayı Vali Elban'a teşekkür etti.

Daha sonra Vali Elban'dan ilin sorunları, Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'dan da milli eğitim teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi alan temsili Vali Benlice, okulların eksiklerinin tamamlanması ve okullarda akıl oyunları salonları kurulması talimatı verdi.

Vali Elban'nın, okulların ve öğrencilerin sorunlarının çözümü ile ilin tanıtımı konusunda önemli çalışmalar yaptığını söyleyen temsili Vali Benlice, ''Devraldığım valilik görevinin büyük sorumluluğu olduğunu öğrendim. Valilik görevini çok sevdim. Teslim aldığım görevin zor olduğu kadar, insanların huzuru, güveni, mutlu olmaları ve rahat yaşamaları için çalışmanın da güzel ve mutluluk verici olduğunu hissettim.''

Vali Elban'da temsili Vali Benlice'nin valilik görevini layıkıyla yerine getirdiğini ifade ederek, valinin en önemli görevlerinden birisinin ilin emniyet, huzur ve asayişini sağlamanın yanında eğitimden sağlığa ilin bütün sorunları ile yakından ilgilenmek olduğunu söyledi. Vali Elban, daha sonra temsili Vali Benlice ile beraberindeki öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

ZAFER PAŞA, KOLTUĞU NOHUTÇU'YA BIRAKTI

komutan3.jpg

Etkinlik kapsamında 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç'ta makamını Kozabirlik İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Rengin Nohutçu'ya bıraktı. Koltuğa oturan temsili Tugay Komutanı, yaptığı hizmetlerde dolayı Tugay Komutanı Koç'a teşekkür ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Temsili Tugay Komutanı Nohutçu: "Teslim aldığım görevden dolayı çok mutlu oldum" dedi. 

2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç'ta, Nohutçu'nun görevini layıkıyla yerine getirdiğini ifade ederek kendisini ziyarete gelen diğer öğrencilerlede tek tek yakından ilgilendi. 

komutan1.jpg

YAĞCI'NIN KOLTUĞUNA TOYGÜÇ OTURDU

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bilecik Atatürk İkokulu öğrencilerinden oluşan heyeti kabul etti.

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı; Okul Müdürü Hüseyin İşgören ve Sınıf Öğretmeni Saadettin Piri ve öğrencilere teşekkür etti.

Ziyarette başkanlık makamını Göktuğ Toygüç'e teslim eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, Toygüç'ün belediye başkanlığı görevinde yapmak istediği çalışmaları sordu.

İlimiz, mahallesi ve okulu için yapmak istediklerini dile getiren temsili Belediye Başkanı Göktuğ Toygüç, okulu ve çevresinde yapılması gereken çalışmaları, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya aktardı. Öğrencilerin de şehir ve okullarına ilişkin taleplerini alan Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyareti sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler taktim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okul Müdürü Hüseyin İşgören ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın okullarına ilişkin yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

basskan2.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3155 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum