Konser Çok Beğenildi

Konser Çok Beğenildi

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisinde müzik eğitimi alan öğrencilerin konseri beğeniyle izlendi.

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisinde müzik eğitimi alan öğrencilerin konseri beğeniyle izlendi

konser-cok-begenildi2.jpg

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi kapsamında müziğin çeşitli dallarında eğitim alan müzisyenler, hünerlerini sergilerken resim kursuna katılan öğrenciler de yaptıkları çalışmaları sergiyle paylaştı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan, Ressam Tamer Kamalı ve öğrencilerin hazırladığı resimleri inceledi, yapılan eserler hakkında bilgi aldı.

konser-cok-begenildi1.jpg

Piyano, keman, gitar, perküsyon, bağlama, ney, klarnet, halk oyunları, resim, ve tiyatro alanlarında eğitim alan kursiyerler konser sonrasında sertifikalarını Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan’dan aldı.

konser-cok-begenildi4.jpg

Konser sonrasında konuşan Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan, çok güzel bir performans izlediklerini belirterek, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi’nin kültür ve sanat alanındaki çalışmalar destek vermeye devam edeceğini kaydeden Başkan Yardımcısı Külhan, ‘’Belediye Başkan Vekilimiz Melek Mızrak Subaşı’nın sizlere selamlarını iletiyorum. Gerçekten bütün müzik dallarında harika bir performans izledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her zaman sanatla kalmanız dileğiyle’’ ifadelerini kullandı.

konser-cok-begenildi3.jpg

konser-cok-begenildi5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 545 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.