KÖPEK ÖLÜMLERİYLE İLGİLİ ÇARPICI İDDİA

KÖPEK ÖLÜMLERİYLE İLGİLİ ÇARPICI İDDİA

Bozüyük’e bağlı Dübekli Köyü'nde son bir ayda yaklaşık 25 köpeğin henüz tespit edilemeyen bir yaratık tarafından telef edilmesi Bilecik kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor. Yeni Bozüyük Gazetesi tarafından gündeme getirilen köpek ölümleri gizemini korurken, vatandaşların yaşananlara olan ilgisi ve merakı her geçen gün artıyor.

Köpeklerin esrarengiz ölümlerine ilişkin yorum ve değerlendirmelerde bulunan bazı okurlarımız, düşüncelerini ve iddialarını gazetemizle paylaşıyor. Haber sitemizin sosyal medya hesabı üzerinden bize ulaşan Fatma Özcan isimli okurumuz çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Köpekleri yiyen hayvanın Vaşak olduğunu öne süren takipçimiz iddiasını şu sözlerle destekledi;

"Köpekleri yiyen hayvan vaşak. Bundan 7 yıl önce Uludağ Üniversitesi'nde köpekle beslemişler. Bu şekilde beslenen 5 Vaşak hayvanı salmışlar. İlk olarak Abbaslık Köyü'nde görüldü daha sonra 3 Tepeler Mevkii'de" dedi.

Ayrıca haberimize gelen yorumlarda Gölpazarlı rumuzlu okuyucumuz köpekleri telef eden yaratığın çizgili sırtlan olabileceğini belirtirken, Gülümbeli rumuzlu yorumcu ise bu yaratığın alien olabileceği ihtimalini dile getirdi. İhtimal rumuzuyla yorum atan okurumuzsa anadolu parsının köpek etini sevdiğini ifade ederek bu olasılık üzerinde durdu.

Birçok takipçimiz ise gelişmeleri merakla takip ettiklerini yazdılar.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6659 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum