Köşe yazarları Bilecik turu yaptı

Köşe yazarları Bilecik turu yaptı

Ulusal Gazete ve Dergilerin köşe yazarları "Bilecik Info Turizm Turu" yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB) Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı, aynı zamanda Doğuş Suni Deri Kösele Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı, Bilecik Turizm Elçisi ve Sevdalısı Şermin Kahraman'ın organizasyonunda, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü katkılarıyla Ulusal Gazete ve Dergilerin köşe yazarları "Bilecik Info Turizm Turu" yaptı. 2 gün boyunca Bilecik'in tarihi, kültürel ve tabiat güzelliklerinden oluşan gezi rotasını gezen yazarlar hayranlıklarını gizleyemediler.

kose-yazarlari-bilecik1.jpg

İlk gün şehrin yöresel yemeklerini tadan heyet daha sonra Lila Lavanta Bahçesi’ni gezerek bol bol fotoğraf çekindiler. Şeyh Edebali Türbesi, Orhangazi Camii ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni inceleyen heyet programın devamında Pazaryeri’ne geçti. Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay tarafından ağırlanan misafirler Küçük Elmalı Tabiat Parkı'nda Pazaryeri'nin lezzetlerini deneyimleyip kamp, karavan ve gölet etrafını gözlemlediler. Son olarak çömlek ustası Salim Yaşar'ın çömlekçilik atölyesinde çömlek sanatını seyreden yazarlar, Türkiye'nin en büyük yekpare dört metre uzunluğundaki çömlek anıtında fotoğraf çektirerek Bilecik’ten ayrıldılar.

kose-yazarlari-bilecik2.jpg

“Bilecik ve Pazaryeri ilçesinde bir birinden değerli gazete yazarlarımızı ağırlamaktan mutlu olduk” diyen Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, TOBB Kadın İcra Kurulu Başkanı Şermin Kahraman ve Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan ve köşe yazarlarına teşekkür etti.

kose-yazarlari-bilecik3.jpg

Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan ise yaptığı açıklamada “Bilecik’in her yeri yeşil doğasıyla tabiatı, kültürü, tarihi medeniyeti birçok güzelliği bir arada yaşayabileceğimiz kadim bir şehir. Bu noktada da bu gün birçok gazeteci cemiyetinde yer alan milliyet gazetesi, posta gazetesi, platin dergisi, ekonomi dergisi, krt.com.tr sahipleri birçok köşe yazarımızı ve il temsilcilerimizi şehrimizde ağırladık. Yaklaşık 2 günlük programımız içerisinde Turizm Elçisi Şermin Kahraman olarak himayelerimizde ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile birlikte turizm info turu gerçekleştirdik. Hakikaten gazetecilerimizin ve köşe yazarlarımızın Bilecik’e karşı hayranlığı bizleri çok mutlu etti. Doğası kültürüyle her anını dolu dolu yaşadıkları bir program gerçekleştirmiş olduk. Kendilerine buradan bizleri önemsedikleri için ve turizme sağlamış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

kose-yazarlari-bilecik4.jpg

Bu haber toplam 3829 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.