Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

KOSGEB Bilecik Müdürlüğüne Teşekkürler

KOSGEB Bilecik Müdürlüğüne Teşekkürler

Bilecik üniversitesine ATAP bünyesinde değerli yetkililerin uğraştığı sonucunda bir kuluçka Merkezi kurulmuştu. Sonrasında bu kuluçka Merkezi bir büyük bir Teknoparka büyüme evresinde. Ve bu durumun en önemli konu başlığı ise; bu yapıda kurulan tüm Bilecikli şirketlerin KOSGEB projesi ile desteklenmesi.

Evet değerli hemşirelerimiz gerçekten takdire şayan bir davranış biçimi ile bütün Teknokent şirketleri ciddi oranlarda desteklenmiş durumda. Her ne kadar şu an destek oranları geçmişe göre ciddi oranda az olsa bile; teknoloji geliştiren, üreten ve ekonomik sonuçlar elde eder bilhassa akademisyenler için, başvurulan güvenilir bir liman durumunda Bilecik KOSGEB müdürlüğü. Devletimizin birçok problemli organı bulunsa bile, KOSGEB olumlu bir yapılanma ayrıca tüm şehirler için.

Gelecek yazılarımızda desteklenen projeler, şehrimize Kuluçka Merkezi ihtiyacı ve 4 yıllık süreçte nasıl bir ilerleme kaydedildiğini yazacağız köşe yazılarımızda. Bu hafta sadece bu desteklerin değerini anlatabilmek adına, kısa bir yazı kalemi almak istedim. Tüm okullarımıza mutlu bir hafta dileğiyle.

Bu yazı toplam 2261 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR