'KÖTÜ VE ART NİYETLİ'

'KÖTÜ VE ART NİYETLİ'

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Seyfi Özgen’in Bilecik Belediyesi Mart Ayı meclis toplantısında; Bilecik Belediyesi tarafından Afyonkarahisar Korel Otel’de gerçekleştirilen “Muhtarlarla Buluşuyoruz” adlı etkinliğe ilişkin Belediye Meclisinde dile getirdiği ifadeler üzerine Bilecik Muhtarlar Dernek Başkanı İlhami Çınar basın açıklaması yaptı.

Çınar: “Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Seyfi Özgen’in CHP Grubu adına Bilecik Belediyesi Mart Ayı Meclis toplantısında vermiş olduğu soru önergesiyle Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Muhtarlar Derneği üyeleri ile birlikte Afyon’da gerçekleştirilen “Muhtarlarla Buluşuyoruz” adlı olağan muhtarlar toplantısı hakkında “KÖTÜ VE ART NİYETLİ” düşüncelerini aktardığını basın ve yayın kuruluşlarından öğrendik” dedi.

CHP Meclis Üyesi Seyfi Özgen’i kınıyoruz

İlhami Çınar açıklamasına şöyle devam etti: “Öncelikle şunu ifade etmeliyiz ki biz muhtarlar, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Seyfi Özgen’in, halkın oylarıyla seçilen muhtarlara yönelik bu tavır ve ithamını kınıyoruz. Bizler muhtarlar olarak ilimizin yöneticileriyle belirli zaman diliminde bu tür toplantıları yapıyor ve verimli sonuçlarda alıyoruz. Bu noktada daha sakin ve verimli olması adına şehrimiz ve insanımızla ilgili konuları istişare etmek ve değerlendirmek için talebimiz üzerine Belediye Başkanımız ile Afyon’da bir araya geldik. Afyon programımız doğrultusunda eski Valimiz Ahmet Hamdi Nayir’e de bir ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarlar Derneği olarak bizler çok daha önceden böyle bir programı gerçekleştirmek üzere Belediye Başkanımızdan böyle bir talepte bulunmuştuk. Programımız gerek başkanımızın yoğunluğu gerek ülke gündemi nedeniyle referandum sürecine denk geldi.

CHP’li Özgen muhtarlar iradesini bir yemeğe sattı algısı oluşturdu

Şunu da ifade etmeliyim ki CHP Meclis Üyesi Seyfi Özgen’in; biz muhtarların iradelerini, oylarını ve düşüncelerini bir yemeğe sattı şeklinde algı oluşturmasını da üzüntü ile karşılıyor ve onurumuzun incindiğini belirtmek istiyoruz.

Ayrıca bu art niyetli görüş ve düşüncelerin de belediye meclis toplantısı ve değerli üyelerini gereksiz yere meşgul ettiğini ve töhmet altında bıraktığını düşünüyoruz. Bunu da özellikle dile getiriyorum ki katılan bütün muhtarlarımız tek bir partinin mensubu değil, her birisi ayrı bir siyasi görüş ve kesimin değerli temsilcileridir. Bu ifadeleri ve bu algıyı ortaya koyan CHP’li Meclis Üyesi Seyfi Özgen’in bu şekildeki tavır ve davranışı art niyetlidir. Bizler toplumun ve insanımızın sorunlarına çözüm bulmak adına gerçekleştirdiğimiz bu tür olağan toplantıları gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Son olarak, siz değerli basın mensuplarının aracılığıyla CHP’li Parti Üyesi Seyfi Özgen’i tekrar kınıyor ve “CHP’li Meclis Üyesi Seyfi Özgen, biz muhtarlar için ne zaman ne yaptı ve hangi güzel faaliyette bulundu” sorusunu sormak istiyoruz. Ayrıca CHP’li Meclis üyelerinin birçok parti ve siyasi düşünceye sahip muhtarların sorunları ve taleplerini dinlemeleri noktasında da gayret içinde olmalarını bekliyoruz.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 3380 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum