KÖYÜNE 300 BİN LİRALIK YATIRIM YAPTI

KÖYÜNE 300 BİN LİRALIK YATIRIM YAPTI

Emir Halı Yıkama sahibi Gökmen Apar, doğduğu köy olan Aşağıköy’e 300 bin liralık yatırım yaptı. Köy merkezinde bulunan Emir Halı Yıkama Tesisi 200 metrekare arazi üzerine inşaa edildi. Emir Halı Yıkama Sahibi genç girişimci Gökmen Apar: “Bu yatırımı şehir merkezine de yapabilirdim. Ama kendi doğup büyüdüğüm köye vefa borcumu ödemek adına ve burada bulunan gençlere ekmek kapısı açma adına köyüme yatırım yapmayı uygun gördüm” dedi.

Genç girişimci Apar, Bilecik Belediyesinin açmış olduğu KOSGEB Kursuna katılarak işletme öncesi temel bilgileri aldığını ifade ederek: “İşimi severek yapıyorum. İşletmemi köye açmadan önce Bilecik Belediyesinin KOSGEB Kursuna gittim. Burada temel eğitimlerimi aldım. Daha sonra gerekli resmi işlemleri başlatarak işletmemi 2012 yılında hizmete açtım” dedi.  Genç girişimcilere de seslenen Gökmen Apar: “Genç arkadaşlarıma da sesleniyorum. Buradan tavsiyem yapmak istedikleri işlerle ilgili detaylı araştırmayı yapıp daha sonra yapmak istedikleri projeye atılım yapsınlar. Ticaret hayatında da kalıcı olmayı hedeflesinler.” diyerek tavsiyelerde bulundu.

'HEDEFİM 10 AİLEYE İŞ KAPISI'

Kendi köyüne kurduğu tesisinde şuan da 3 aileye ekmek kapısı açıldığını, ilerleyen dönemlerde ise bu sayıyı arttırmayı hedeflediğini ifade eden Apar: “Hedefim, ilerleyen zamanlarda en az 10 aileye iş kapısı açmak. Şuan da 3 aile bu işletmeden geçimini sağlıyor. “dedi.

Kurduğu işletmenin hizmet alanından da bahseden Genç Girişimci Gökmen Apar: “6 ilçe 2 belde ve merkezde bulunan bir çok köye hizmet vermekteyiz. Şuan iki adet servis aracımı bulunmakta ve gece gündüz demeden müşterilerimizin memnuniyeti için çalışmaktayız. Tarafımıza gelen siparişleri 3-5 gün içinde teslim etmeye çalışıyoruz.  Yapmış olduğumuz hizmetler ise, halı yıkama, yerinde koltuk yıkama, yorgan, battaniye, uyku seti, halı kenarına overlok, stor perde yıkama gibi bir çok hizmetimiz bulunmaktadır” dedi.

emir-hali-yikama-bilecik1.jpgemir-hali-yikama-bilecik2.jpg

gokmen-apar-bilecik.jpg

 

İlgili Haberler

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 8951 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum