KPSS SINAVINA DENK GELEN MAÇLARIN GÜNLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

KPSS SINAVINA DENK GELEN MAÇLARIN GÜNLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Bilecik 1. Amatör Lig 9’uncu hafta müsabakalarının pazar günkü ayağının Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) saatine denk gelmesine sebebiyle bir maç saati değiştirilirken, bir maç da hafta içi bir güne tehir edildi. 

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Futbol İl Temsilciliği tarafından Bilecik 1. Amatör Lig 9’uncu hafta programı geçtiğimiz gün servis edildi. Programa göre; 20 Kasım Pazar günün Bilecik Edebali Stadı’nda saat 11.30’a oynanacak Bilecikspor- Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu maçı ile Osmaneli İlçe Stadı’nda aynı saatte oynanacak olan Bayırköy Spor- Osmaneli Gençlerbirliği maçının maç saatlerine taraftarlardan tepki, kulüplerden maç saatleri değiştirilmesi yönünde talep gelmişti. Bu talebe göre; Bilecik ASKF ve Futbol İl Temsilciliği tarafından 20 Kasım Pazar günün Bilecik Edebali Stadı’nda saat 11.30’a oynanacak olan Bilecikspor- Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu maçı hafta içi bir güne tehir edildi. Osmaneli İlçe Stadı’nda 20 Kasım Pazar günü saat 11:30'da oynanacak olan Bayırköy Spor- Osmaneli Gençlerbirliği maçı ise; Cumartesi günü saat 14:00’a alındı.

Öte yandan Bilecik ASKF ve Futbol İl Temsilciliği, Bilecikspor- Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu maçının gününü duyuracağını bildirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3473 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.