KUDÜS

KUDÜS

İlk kıblemiz, miracın gerçekleştiği namazın farz kılındığı mukaddes belde. Peygamberimiz (S.A) “ibadet için sadece şu üç mescide yolculuk yapılır. Mescid-i Haram, Mescid-i Nebevi ve Mescid-i Aksa” hadisinde belittiği mukaddes ilk kıblemiz Mescid-i Aksa.

Osmanlı İmparatorluğunun yıkılmasında büyük rolü olan Yahudi yetmiş yıldır Ortadoğu’da batının desteğiyle terör devleti kurdu. Yüz yıl evvel 2. Abdülhamit Sultan bu günlerde yaşanacak vakaları bir asır evvel gördü. Sultan toprak vermeyi reddeti. “Kanla alınan toprağın bedeli kanla ödenir” dedi. İsrail’in Filistin’de gerçekleştirildiği katliamlar 2. Abdülhamid’in ne kadar haklı olduğunu anlatıyor. Sultana “Kızıl Sultan” lakabı takanlarda onlardı.

İslam alemi, Batının yetiştirdiği adamlar tarafından yönetilince göstermelik açıklamalardan ileri gidemiyorlar. Kudüs, İsrail’in elinden nasıl alınmak gerekiyorsa, Mekke, Medine’de Suud Krallığından alınması gerekir.

Müslümanlar toplanıp İsrail’in elinden Kudüs’ü kurtarmışlardır. Hak mutlaka bir vesile ile orayı kurtaracak. Zira Peygamberimiz (S.A.) “öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve ta ş bile gelerek “Ya Müslim! Ey Allah (cc) kulu! Gel, bak benim arkamda, gel onu cezalandır diyecek. Sadece “gargar” ağacı bunu söylemeyecek, çünkü o Yahudi ağacıdır.” Diyerek Yahudi’nin bir gün başına geleceklerini haber veriyor. 

Yahudi yaptıklarıyla başına geleceklerini mi hazırlıyor? Allah mutlaka zalime cezasını verir, birleştirmeyi gerçekleştirmeyen Müslüman idareciler hesap verebilir mi?

 

Bu haber toplam 1542 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.