KÜRE’DE ÇOCUKLARA SPOR BİLİNCİ AŞILANIYOR

KÜRE’DE ÇOCUKLARA SPOR BİLİNCİ AŞILANIYOR

Küre Gençlik ve Spor Kulübü önderliğinde örnek bir çalışmaya imza atıldı. Küre Köyü’ndeki çocuklara spor bilincinin aşılanması için yaz spor okulu açıldı. 8-14 yaş grubundaki çocuklar haftada iki gün Söğüt ilçe stadına götürülerek antrenman yaptırılıyor. 

Proje hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Küre Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Özmen, çocuklara ve gençlere spor yaptırarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istediklerini söyledi. Yaz okulunun köydeki çocukların birlik ve beraberliklerinin pekiştirilmesine de katkı sağladığını aktaran Mustafa Özmen şunları kaydetti:
“Küre Gençlik ve Spor Kulübü olarak 2017 yılı başında faaliyete başladık. İkinci amatör ligde müsabakalara katılan takımımız futbolcusuyla, taraftarıyla örnek teşkil edebilecek bir mücadele verdiğimize inanıyoruz. Bu mücadeleyi Küre dışından hiçbir futbolcu olmadan kendi gençlerimizle yaptık. Şimdi ise Temmuz ayı başlarında başlayarak Küreli 8-14 yaş grubu çocuklarımıza yaz okulu açarak haftada 2 gün Söğüt ilçe sahasında antrenman yaptırıyoruz. Amacımız, gençlerimize ve çocuklarımıza spor yaptırarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, birlik beraberliklerini sağlamak ve sağlıklı gençler yetiştirmektir” dedi.

kurede-cocuklara.jpg,kurede-cocuklara1.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4740 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum