KURTKÖYLÜLER VEFA GECESİNDE BULUŞTU

KURTKÖYLÜLER VEFA GECESİNDE BULUŞTU

Bozüyük’te Kurtköylüler Derneğinin ev sahipliğinde büyük katılımla gerçekleşen ve köyün önde gelenleri ve köy sakinlerinin katıldığı toplantıda ‘köyümüz için ne yapabiliriz?’ konusu ele alındı.

Dernek Başkanı İbrahim Araba tarafından organize edilen toplantıda köyden kente göçü önlemek ve köyün kalkınması için yapılabilecek çalışmalar için öneri ve istekler ele alındı. Geleceğe yönelik plan ve projeler belirlendi. Bu hususta önemli kararların alındığı toplantıda Kurtköylüler köyleri için tarım ve hayvancılıkta büyük adım attıracak projeler üreteceklerini bu konuda iddialı olduklarını ve yapılacak çalışmalarla civarda örnek köy olacaklarını belirttiler. Gazetemiz sahibi Şadi Erdal’da bu çalışmaların yapılabilmesi için köylüler arasında toplanacak finansman ile şirketleşmek gerektiğini söyledi. Kurulacak bu şirket ile daha organize bir şekilde istenilen hedeflere daha rahat ulaşılabileceğini belirtti.

kurtkoyluler-vefa-gecesinde-bulustu2.png

Toplantıya Kurtköy muhtarı Mehmet Ali Akıncı, Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal, Süt Ürünleri Kooperatif Başkanı İsmail Karakaş, Sulama Kooperatifi Başkanı Asım Taş, K.K.S.K Başkan Vekili Osman Kaymaz, eski CHP Bozüyük Belediye meclis üyesi Yılmaz Uyar, Sağlık Müdür Yardımcısı Alâeddin Erdal, MHP Bilecik eski İl Başkanı Sabri Eraslan, S.S.K eski İl Müdürü Osman Ersöz, eski Sendika başkanları Sadık Taş, H.Kemal Mercan ve Kurtköy sakinleri katıldı.

Toplantıda, şirket kurulmasıyla ilgili bir ekip oluşturulması için harekete geçildi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3618 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum