KURTKÖYLÜLERDEN GÖRKEMLİ KUTLAMA

KURTKÖYLÜLERDEN GÖRKEMLİ KUTLAMA

Bozüyük Kurtköylüler Derneği'nin 20. kuruluş yıldönümü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Ramazan Bayramının 3. gününde Kurtköy'de gerçekleşen programda başta Kurtköylüler olmak üzere çok sayıda davetli bir araya geldi. Köylüler tarafından sergilenen yöresel oyunlar büyük beğeni topladı.

1-553.jpg

Etkinliğe, siyasilerin ve STK temsilcilerinin ilgisi yoğun oldu. Aslen Kurtköylü olan Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ve Yeni Bozüyük Gazetesi Sahibi Kadir Erdal’da katıldı.

‘KELİMENİN TAM ANLAMIYLA ADAM ADAM…’

Bozüyük Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı, etkinlikte yaptığı konuşmada, şenlik havasında geçen 20. Kuruluş yıldönümü etkinliklerinin hayırlı olmasını diledi. Derneklerine desteklerinden ötürü Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür eden Arabacı, Bakıcı’nın derneklerine sağladığı katkılarından bahsederken, “Fatih Bakıcı kelimenin tam anlamıyla adam adam..." ifadelerini kullandı.

2-558.jpg

'KURTKÖYLÜ VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

Dernek Başkanı Arabacı'nın ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Bozüyük'te yıllardır faaliyet gösteren Kurtköylüler derneği, köylülerin bir araya geldiği ve hasbihal ettiği güzel bir ortam. Bunu sağlayan Dernek Başkanı İbrahim beye, ve birlik ve beraberliklerini her zaman gösteren, Kurtköylü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz, Bozüyük'te faaliyet gösteren tüm dernekler vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının iletilmesi noktasında çok önemli bir yere sahiptir. Bu vesile ile sizler ile birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu belirtirken, hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi.

3-428.jpg

Etkinlik, davetlilere ikramlarda bulunulması ve yöresel oyunların sergilenmesinin ardından sona erdi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2742 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum