KUTLU DOĞUM HEYECANI BAŞLADI

KUTLU DOĞUM HEYECANI BAŞLADI

Bu yıl 17-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Kur'an Kursları yararına düzenlenen kermesin açılışıyla başladı.

Tevfikbey Caddesi üzerinde İl Müftülüğü yanında açılışı gerçekleşen kermese Müftü Necati Akkuş, Belediye Başkanı Selim Yağcı, TSO Başkanı Mefail Ateş, bazı daire müdürleri ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

kutlu-dogum-heyecani-basladi-(2).jpg

Kermesin açılışında konuşan Müftü Necati Akkuş, Kutlu Doğum Haftası'nın bu yılki temasının 'Hz. Peygamber ve Güven Toplumu' olduğunu ifade ederek hafta boyunca çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini bildirdi. 

Müftü Akkuş, ilimizin Kutlu Doğum Haftası'na gösterdiği ilgi ve alakanın memnuniyet verici olduğunu kaydederek,"İlimizde gerek konferanslarla gerek etkinliklerle gerekse bu gibi faaliyetlerde Peygamber Efendimizin hayatını, bize örnek olması gereken güzel ahlakını vatandaşlarımızla paylaşmaya, bilgilendirmeye gayret göstereceğiz.

kutlu-dogum-heyecani-basladi-(4).jpg

Bilecik özellikle bu programlarımıza gerektiği şekilde katkı sağlıyor. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Buradaki kermesimiz Kur'an kurslarımızın kursiyerleri ve öğreticileri 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2006 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.