KUVER HOME AÇILDI

KUVER HOME AÇILDI

Birbirinden güzel ve orijinal ev dekorasyon ürünlerinin satıldığı Kuver Home Mağazası, 20 Kasım Pazartesi günü açıldı. Genç girişimciler Tuğçe ve Kerem Bozkaya çiftinin Bilecik’e kazandırdığı şık mağaza, Demirkıran Sürücü Kursu karşısında hizmete girdi. İş yerinin açılışına Belediye Başkanı Selim Yağcı’da katılırken, iş yeri sahiplerini kutlayarak açılış kurdelasını kesti.

kuver-home-acildi-1.jpg

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik gelişip büyüdükçe iş yerlerinin de artmaya devam ettiğini belirterek, iş yerinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Yağcı, girişimci genç çifte başarılar dileyerek şunları kaydetti:

“Bir şehirde şehir insanının ihtiyacı olan her şeyi bulundurmamız gerekiyor ve temennimiz arzumuz isteğimiz hedefimiz Bilecik kendine yetecek düzeyde olmalı ve her şeyi kendi içerisinde karşılamalı genç kardeşlerimizin bu açılışını yapacağımız işyerinde uğraştıkları konu şehrimizde eksik olan konulardan birisiydi, bu açığı kapatma konusunda böyle bir girişimde bulundular öncelikle kendilerine bu çalışmalarından bu girişimlerinden dolayı teşekkür ediyoruz başarılar diliyoruz inşallah açacakları iş yeri hayırlı ve bereketli olur sağlık ve sıhhat içerisinde bu kazançlarını harcamak nasip olur. Siz değerli dostlarına da böyle bir açılışta bulunduğunuz için teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

kuver-home-acildi-6.jpg

kuver-home-acildi-5.jpg

kuver-home-acildi-3.jpg

kuver-home-acildi-2.jpg

Sakarya Gazetesi olarak İlimize kazandırılan bu işyerine hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz.

Kaynak:M. Bahadır Oral

Bu haber toplam 10010 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum